Dette indhold er sponsoreret

Når der er nogle i familien eller i vennekredsen, der får en baby, betyder det ofte også barselsbesøg. Et barselsbesøg er som oftest bare et kort besøg hos de nybagte forældre og den lille baby, hvor du får muligheden for at møde det lille nye vidunder, og hvor du samtidig kan lykønske forældrene. De fleste vælger at medbringe en lille gave, når de kommer på barselsbesøg. Det er tanken, der tæller, og det behøver ikke være noget stort eller dyrt. Det kan eksempelvis blot være en buket blomster, kage til kaffen eller en lille symbolsk ting, som viser, at du har tænkt på dem. Hvis du gerne vil give en lidt større ting, men du synes, det er svært at finde på noget, får du her 3 bud på, hvad du kan give i barselsgave. 

En gave der kan lette hverdagen 

Som nybagte forældre er der pludselig ikke meget tid til overs. Derfor kan et bud på en barselsgave være mad leveret til døren. Det er vigtigt med noget at spise, men det er ofte ikke særligt højt på prioriteringslisten hos forældrene, der pludselig bliver frårøvet både tid og søvn. Denne gave kan enten bestå af måltidskasser bestilt til deres adresse, et gavekort på takeaway eller du kan tilbyde at komme over med aftensmad nogle gange i ugen den næste uges tid. 

En gave til den lille ny

Du kan også vælge at købe en gave til den lille nye baby. Det kan både være tøj, bamser, bøger, legetøj eller lignende. Du kan også vælge at købe noget, som barnet kan beholde resten af livet. Det kan eksempelvis være et smykke eller et flag med indgraveret fødselsdato. Hvis du er mere til langsigtede gaver, kan du også overveje at købe nogle aktier i barnets navn eller oprette en lille opsparing, som han eller hun kan få glæde af i fremtiden. De fleste forældre vil blive glade for en gave til babyen, men hvis du ikke er så velkendt i de univers, så er det også helt okay at købe et gavekort og bede forældrene om selv at vælge noget. 

Forkælelse

De fleste kan lide at blive forkælet. Et bud på en god gave til de nybagte forældre kan derfor også være en kurv med lidt af hvert. En masse ting som du ved vil falde i forældrenes smag, og som har til formål at forkæle dem. Det kan både være chokolade, ansigtsmasker, massageolie, noget lækkert at drikke, lækre strømper og meget meget mere. Det kan også være et gavekort på en massage, en ansigtsbehandling eller et gavekort til den lokale kaffebar. Her er det kun fantasien, som sætter grænser, og det er dig, som kender forældrene bedst og ved, hvad de vil sætte pris på. 


Kommentarer

3 bud på hvad du kan give i barselsgave — Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *