Alle der har tabt sig ved godt, at der ikke er nogen hemmelighed til at tabe sig. Hvis du får styr på din kost, og bevæger dig mere, så kommer du også til at tabe dig. Her er det lettest, hvis du laver nogle gode rutiner, så du ikke skal kæmpe mod dig selv, når du skal træne eller spise sundt.

Det er grunden til, at vi anbefaler, at du får en måltidskasse, hvor maden bliver leveret direkte til døren. Samtidig bør du bevæge dig mere, og her er det en god idé at få en motionscykel til dit hjem. Selv hvis du også træner i et fitnesscenter, så er det en god idé også at have en motionscykel derhjemme, for så kan du bruge den, når du normalt ville se fjernsyn. Eller mens du ser fjernsyn. Hvis du er på udkig efter en motionscykel, så kan du kigge her: Oversigt over motionscykler.

 

Med en måltidskasse får du en masse ekstra tid til at lave andre ting, og det er en af de væsentligste årsager til, at mange ender med at være sundere, når de får en måltidskasse.

Kombiner altid kost med træning

Der er mange, som tror, at de kommer til at tabe sig markant, hvis de bare træner mere. Men du har brug for at ændre din kost, hvis du virkelig gerne vil tabe dig.

 

Derfor bør du altid gøre begge dele samtidig. Alligevel er træning vigtigt, fordi det får dig til at føle dig gladere, og dermed bliver det langt lettere at holde kosten over længere tid.

 

Husk at det handler om at ændre livsstil og ikke gå på slankekur. For en slankekur ændrer kun dit liv midlertidig, men du har brug for at ændre din livsstil, for så tager du aldrig på igen.

 

Hop op på din kondicykel og tab dig.