Du skal holde en større fest eller forsamling for dine venner, familie og bekendte. Du suser rundt og har drøn travlt med at lave maden. Samtidig skal bordet dækkes, gæsterne bydes velkommen, og vinen skænkes i glassene. Vil du gerne slippe stressen, så du har bedre tid til at være sammen med dine gæster? Så læs med herunder hvor du får et par tips til, hvordan du kan gøre madlavningen til din næste fest endnu nemmere.

 

1)     Bestil catering og slip for besværet

Vil du slippe for besværet med madlavningen, er catering den perfekte løsning. Du får lækker mad leveret, som du blot skal servere for dine gæster. Bestil catering København og vælg i mellem et stort udvalg af lækre menuer. Vælg bl.a. i mellem:

  • Dansk mad
  • Luksusfestbuffet
  • DiningSix Favoritmenu

Se det store udvalg på https://www.diningsix.dk/.

 

2)     Hold et sammenskudsgilde

Det kan være spændende at holde et sammenskudsgilde, da det ofte giver en stor variation i retterne. Spørg nogle af dine gæster om de vil stå for en ret eller to. Hvis du ikke ønsker et bredt spænd af retter, kan du med fordel give gæsterne et tema f.eks. mexicansk mad. På den måde er du sikker på, at retterne passer sammen.

 

3)     Lav store portioner af nemme retter

Hvis ikke du har overskuddet til at stå for den vilde madlavning til festen, kan du med fordel lave nogle enkle, klassiske retter. Lav f.eks. en stor portion spaghetti bolognese, lasagne eller kyllingelår. Klassisk mad falder altid i god jord, da det er mad som alle kender og mange kan lide. Retterne er ligeledes nemme at lave, og du kan lave så store portioner, at der er nok til alle dine gæster. Ved siden af kan du servere et par forskellige salater, som du kan lave dagen før festen.

 

 

 

 

 


Kommentarer

Gør madlavningen nemmere til din næste fest — Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *