Danmark har skiftet de traditionelle dagligvarebutikker ud med de internetbaserede. Der er faktisk flere fordele ved at købe dagligvarer over nettet. Mere end 19 procent af de danske husstand gør i dag deres købmandsindkøb vi internettet. Hvis trenden bliver ved, så vil man se flere og flere fysiske butikker dreje nøglen om i fremtiden. Og især sundheden er i fokus, hvor grøntsagskasser har været populære de sidste par via udbydere som Aarstiderne, men det bliver kun mere ekstremt forudser man. I disse tider, hvor rawfood, veganere og superfood’ere vinder frem, så bliver der plads til flere særlige grøntkasser med fokus på nicher.

Har du allerede købt hos nogle af dem, så er der mange gode velkomsttilbud på måltidskasser

grøntsagskasser

Grøntsagskasser er et hit?
Nu til dags, hvor tiden er en ting vi mangler, så er madindkøb og madlavning nogle at de ting som stjæler tid. Det skal med andre ord være ubesværligt. Især det at købe ind er noget danskerne forbinder med stress i en hektisk dagligdag, hvor arbejde, uddannelse, familie, sundhed og hobby skal prioriteres. Netop derfor er det bare nemmere at gøre dagligvareindkøbene i der hjemme med 21 klik og få varerne leveret til din dør allerede dagen efter.

Hvad er det så danskerne køber af grøntsagskasser?
Hvis man kigger nærmere på udbyderne, så er især færdigpakkede måltidskasser blevet et hit. Allerførst kom til grøntsagskasser og kasser med frugt Danmark, men de sidste år er færdigpakkede måltidskasser blevet et hit. Med disse får du sendt madvarer til alle ugens dage – 1 kasse til hver dag. På den måde eliminerer vi madspild, fordi vi ikke ligger inde med 3 avocadoer eller lignende.
En svag tendens vi ser i øjeblikket er forstegt mad, som fås i aluminiumsbakker, der kun skal færdiggøres. Der er en umulighed på leverancen i Danmark fra det køkken, hvor det er blevet lavet, pga. hygiejne. Men vi er stadig vilde med det. Primært nytårsmenuen trender.
Og så har vi også taget Coop, Nemlig og alle de andre online supermarkeder til sig. De webbaserede dagligvarebutikker har dog rum til at forbedre sig. Kulturen er stadig umodnet, men vi er bedøvende, for klare fordele har for længst overhalet ulemperne. Den stigende vækst betyder også at fragtpriser bliver mindre og derved kan dette ikke længere være en årsag til ikke at handle ind hos de online supermarkeder.

Specielle grøntsagskasser
Uanset om du er på smalkost, er glutenfri, veganer eller noget helt andet, så kan man købe det blandt de mange leverandører af måltidskasser og online supermarkeder. Find det, der passer til dine ønsker. Og varehylderne bliver større og større. De digitale butikker er jo ikke begrænset på sammet måde af fysisk plads, som et gammeldags supermarked. Varehylderne er populært sagt ubegrænsede.

Levering af grøntsagskasser til døren
Hvis vi ser væk fra de mindre øer, så er mange af udbyderne vareudbringende i hele landet. Og de tilbyder forskellige muligheder for at imødekomme, at dine varer er nem og kvalitetssikret. Med tøris, timeintervaller og madposer, så er du sikker på at få sine dagligvarer helskindet frem. Og du er ikke engang tvunget til at være hjemme når varebilen kommer. firmaerne kan placere varerne i din skur, ved døren eller få en nøgle og sætte varerne ind. Du kan ved udvalgte madfirmaer bede dem placere madvarer i køl for et ekstra beløb. Grøntsagskasser kan nemt holde sig udenfor i flere timer.
Mange oplever derudover at bruge mindre ved at handle ind over nettet, da de går udenom ekstrakøb, bæreposer, busbillet og spotvarer.
Tænker du at prøve det er der masser af gode argumenter. Har du allerede købt hos nogle af dem, så er der mange gode velkomsttilbud på fx måltidskasser for ikke-tidligere kunder hos de andre.