Danskerne har udskiftet de fysiske supermarkeder ud med de internetbaserede. Der er faktisk flere gode ting ved at handle aftensmad over internettet. Mere end 19 procent af den danske beholkning gør i dag deres køb af dagligvarer vi internettet. Hvis trenden fortsætter, så vil man se mange af de normale dagligvarebutikker lukke og slukke de næste mange år.

 

Hvorfor er det et hit?
I en tid, hvor tid er en ting vi mangler, så er det at handle og køkkenkunsten nogle nogle af de hverdagsaspekter, som tager tid. Det skal derfor være let. Især madvareindkøb er noget danskerne forbinder med stress i en travlt dagligdag, hvor karriere, efteruddannelse, familie, sundhed og hobby skal balanceres. Derfor er det bare nemmere at gøre sine indkøb i i toget med få museklik og få sine varer leveret til dørtrinnet dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når man tager et kig på madleverandørerne, så er især måltidskasserne blevet en succes. Allerførst kom til grønt- og frugtkasser dansk madkultur, men de seneste år er færdigpakkede måltidskasser blevet et hit. Der får man sendt mad til 1 uge – 1 måltid per dag. derved undgå man også madspild, fordi du ikke ligger inde med 4 løg eller lignende.

En mindre tendens man ser i branchen er halvbagt middagsmad, som leveres i ovnfaste fade, der kun skal opvarmes. Der er en udfordring på leveringen i Danmark fra det køkken, hvor det er blevet lavet, p.g.a. hygiejne. Men vi er vilde med det. Primært maden til nytårsaften trender.

retnemt

Og så har vi danskere også taget Davli, Irma.dk og de andre online supermarkeder til os. De digitale supermarkeder har stadig plads til forbedringer. Kulturen er stadig prematur, men vi er bedøvende, for klare fordele har for længst opvejet alle bagdelene. Den voksende vækst betyder nemlig også at transportomkostningerne bliver mindre og derved kan fragtpriser ikke være en grund til ikke at shoppe ind hos de digitale dagligvarebutikker.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på skrump, er allergiker, raw-fooder eller noget helt andet, så kan du finde det ved de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det koncept, der passer til dine ønsker. Og vareudbudet bliver kun større. De digitale supermarkeder er jo ikke begrænset på sammet måde af plads, som et fysisk supermarked. Hylderne er næsten endeløse.

 

Levering til døren

Hvis vi ser væk fra de udvalgte øer, så er de fleste madfirmaer vareudbringende i hele Danmark. Og de tilbyder forskellige løsninger for at tilgodese, at dine varer er bekvemt og kvalitetssikret. Med køleposer, punktlig levering og varenet, så er du sikker på at få sine varer godt frem. Og du behøver ikke være hjemme når varebilen kommer. firmaerne kan bare stille dem i din carport, ved havelågen eller få en nøgle og sætte varerne ind. Du kan ved flere madfirmaer bede dem putte madvarerne i køl for et ekstra beløb.

Mange danskere oplever desuden at bruge mindre ved at købe ind over nettet, da de undgår dumme køb, bæreposer, benzin til bilen og nedsatte unødvendigheder.

Overvejer du at købe ind via nettet er der ingen gode undskyldninger. Har du førhen prøvet nogle af dem, så er der masser af gode introtilbud for ikke-tidligere kunder hos de andre madfirmaer.