Danskerne har udskiftet de fysiske dagligvarebutikker ud med de digitale. Der er faktisk mange gode ting ved at handle ind via computeren. Over 22 procent af Danmark gør i dag deres indkøb af dagligvarer over internettet. Hvis dette bliver ved, så vil man se en stor andel af de normale dagligvarebutikker lukke de næste mange år.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu til dags, hvor tid er en mangel, så er madvareindkøb og det at lave mad nogle tidstyve. Det skal bogstavelig talt være ubesværligt. Især dagligvareindkøb er forbundet med stress i en travlt hverdag, hvor arbejde, efteruddannelse, familie, løb og fritidsinteresser skal prioriteres. Derfor er det lettere at lave dagligvareindkøbene i hjemmefra med 23 click og få sine varer fragtet til hovedføren allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis vi kigger på madselskaberne, så er specielt færdigpakkede måltidskasser blevet en populær ting. Allerførst kom til grøntkasser og frugtkasser markedet, men de sidste år er færdigpakkede måltidskasser blevet en trend. Her får du leveret mad til alle ugens dage – Én pose per dag. derved minimerer man madspild, fordi vi ikke ligger inde med 4 løg eller andet.

En svag pulsering man ser i markedet er halvlavet aftensmad, som fås i alubakker, som blot skal varmes. Der er en umulighed på leveringen i landet fra det sted, hvor det er blevet pakket, p.g.a. hygiejne. Men vi tiljulber det. Især nytårsmenuen er populær.

retnemt

Og så har danskerne også taget Coop, Irma.dk og alle de andre til os. De digitale supermarkeder har dog rum til at gøre tingene bedre. Markedet er stadig umodnet, men vi danskere er bedøvende, for plusserne har for lang tid siden løbet fra generne. Den øgede købelyst betyder nemlig også at transportpriserne minimeres og derved kan fragtpriser ikke længere være en årsag til ikke at købe ind hos de digitale købmænd.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på kur, er glutenfri, økofreak eller noget fjerde, så kan man finde det ved de mange leverandører af måltidskasser og online supermarked. Find det mad, som passer til dine behov. Og varehylderne bliver kun større. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke udfordret af fysisk plads, som et gammeldags supermarked. Mulighederne er næsten ubegrænsede.

 

Mad til døren

Hvis vi ser væk fra de øer uden bro, så er mange madfirmaer vareudbringende i hele landet. Og de tilbyder diverse løsninger for at imødekomme, at dine varer er let og af høj sikkerhed. Med tør-is, præcis levering og plastikkasser, så er man sikker på at få sine varer helskindet frem. Og du er ikke engang tvunget til at være i hjemmet. fragtmanden kan bare placere varerne i din udestue, ved bagdøren eller få en nøgle og stille varerne indenfor. Du kan ved flere madfirmaer bede dem placere madvarerne i dit køleskab for et ekstra beløb.

Mange danskere oplever derudover at spare penge ved at handle ind på internettet, da de slipper for dumme køb, plastikposer, diesel og slagtilbud.

Tænker du at prøve det er der ingen gode undskyldninger. Har du førhen prøvet nogle af dem, så er der mange gode introtilbud for helt nye kunder hos de andre.