Vi har udskiftet de traditionelle dagligvarebutikker ud med dem på internettet. Der er nemlig flere fordele ved at handle ind digitalt. Mere end 19 % af den danske beholkning gør nu deres vareindkøb via nettet. Hvis det fortsætter, så vil vi se mange flere fysiske dagligvarebutikker forsvinde i fremtiden.

 

Hvorfor er det et hit?
I en tid, hvor tid er en konstant mangelvare, så er det at handle og madtilberedning nogle at de hverdagsting som tager tid. Det skal bogstavelig talt være nemt og hurtigt. Specielt det at købe ind er noget danskerne forbinder med stress i en travlt hverdag, hvor arbejde, efteruddannelse, familie, træning og hobbyer skal tilgodeses. Af den årsag er det meget lettere at lave indkøbene i hjemmefra med ganske få klik og få varerne leveret til dørtrinnet allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når man tager et kig på madfirmaerne, så er især måltidskasserne blevet trend. Allerførst indtog grøntkasser og kasser med frugt dansk madkultur, men de sidste år er klargjorte måltidskasser blevet en tendens. Her får du sendt mad til 1 uge – 1 madret for hver dag. På den måde minimerer du også madspild, fordi vi ikke ligger inde med 4 tomater eller det der er værre.

En mindre pulsering vi ser i markedet er halvlavet aftensmad, som sælges i foliobakker, som blot skal opvarmes. Der er en begrænsning på leveringen i Danmark fra det sted, hvor det er blevet lavet, på grund af hygiejne. Men vi tiljulber det. Især nytårsmenuen trender.

retnemt

Og så har vi danskere også taget Coop, Nemlig og de andre til sig. De webbaserede dagligvarebutikker har dog plads til at gøre tingene bedre. Kulturen er stadig umoden, men vi danskere er ligeglade, for plusserne har for længst opvejet generne. Den spirende vækst betyder nemlig også at transportomkostningerne minimeres og derfor kan fragtomkostninger ikke længere være en grund til ikke at shoppe ind hos de webbaserede supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på diæt, er allergiker, raw-fooder eller noget helt andet, så kan man købe det blandt de mange leverandører af måltidskasser og online supermarked. Find det udbud, der passer til dine ønsker. Og udvalget bliver kun større. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke begrænset på sammet måde af plads, som et fysisk supermarked. Mulighederne er med andre ord endeløse.

 

Levering til dig

Hvis vi ser bort fra de øer uden bro, så er mange udbydere landsdækkende. Derudover tilbyder de diverse services for at sikre, at dine varer er problemfri og af høj sikkerhed. Med frostposer, timeintervaller og madposer, så er du sikker på at få sine dagligvarer helskindet frem. Og du behøver ikke være hjemme når varebilen kommer. De kan sætte dem i din baghave, ved bagdøren eller få en nøgle og sætte varerne ind. Man kan hos nogle madfirmaer bede dem stille madvarerne i dit køleskab for et ekstra beløb.

Mange danskere oplever desuden at spare mange penge ved at handle ind online, da de går udenom ekstrakøb, bæreposer, diesel og slagtilbud.

Overvejer du at prøve det er der gode argumenter for at lade være. Har du tidligere prøvet nogle af dem, så er der mange gode startpakker for ikke-tidligere kunder hos de andre.