Vi har udskiftet de fysiske dagligvarebutikker ud med de internetbaserede. Der er faktisk en lang række fordele ved at handle ind digitalt. Mere end 21 procent af de danske husstand gør allerede nu deres køb af dagligvarer vi internettet. Hvis dette bliver ved, så vil man se mange af de normale dagligvarebutikker forsvinde i årene der kommer.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu til dags, hvor tiden er en mangelvare, så er det at købe ind og madlavning nogle tidsrøvere. Det skal bogstavelig talt være ubesværligt. Især det at købe ind er forbundet med stress i en tidsknap hverdag, hvor job, efteruddannelse, venner, motion og fritidsinteresser skal balanceres. Præcis derfor er det meget lettere at gøre dagligvareindkøbene i i lænestolen med 25 museklik og få varerne kørt til hovedføren allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis man tager et kig på de digital supermarkeder, så er især madkasser blevet et hit. Først indtog grøntsagskasser og kasser med frugt markedet, men de seneste år er sampakkede måltidskasser blevet en trend. Der får du leveret mad til alle ugens dage – Én kasse per dag. Således minimerer du også madspild, fordi vi ikke brænder inde med 5 avocadoer eller det der er værre.

En mindre tendens man ser i øjeblikket er forstegt middagsmad, som leveres i ovnfaste fade, der blot skal laves færdig. Der er dog en udfordring på leverancen i landet fra det køkken, hvor det er blevet forstegt, pga. fødevarekontroller. Men vi elsker det. Primært maden til nytårsaften er populær.

retnemt

Og så har vi også taget Osuma, Nemlig og de andre til os. De webbaserede supermarkeder har dog rum til forbedringer. Markedet er stadig umoden, men vi er bedøvende, for de indlysende fordele har for længst opvejet ulemperne. Den stigende købelyst betyder også at fragtpriser sænkes og derved kan dette ikke længere være en årsag til ikke at handle ind hos de online supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på diæt, er laktoseintolerant, økofreak eller noget helt andet, så kan du finde det hos de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det, som matcher dine ønsker. Og udvalget bliver kun større. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke begrænset på sammet måde af plads, som et normalt supermarked. Hylderne er næsten ubegrænsede.

 

Levering til dig

Hvis man ser væk fra de mindre øer, så er næsten alle madfirmaer landsdækkende. Derudover tilbyder de forskellige muligheder for at tilgodese, at dine varer er bekvemt og sikker. Med køleposer, timeintervaller og flamingokasser, så er man sikker på at få sit indkøb godt frem. Og du er ikke engang tvunget til at være i hjemmet. firmaerne kan stille varerne i din skur, ved havelågen eller få en nøgle og låse sig ind. Du kan ved nogle udbydere bede dem putte madvarer i køl mod betaling.

Mange danskere oplever yderligere at bruge mindre ved at købe ind online, da de går udenom ligegyldige køb, plastikposer, busbillet og nedsatte unødvendigheder.

Overvejer du at komme i gang er der gode argumenter for at lade være. Har du allerede prøvet nogle af dem, så er der masser af gode introtilbud for ikke-tidligere kunder hos de andre madfirmaer.