Danskerne har skiftet de traditionelle supermarkeder ud med de internetbaserede. Der er nemlig flere fordele ved at købe mad over internettet. Over 21 % af den danske beholkning gør nu deres købmandsindkøb vi internettet. Hvis væksten bliver ved, så vil man se mange normale supermarkeder dreje nøglen om de næste mange år.

 

Hvorfor er det et hit?
I en tid, hvor tiden er en konstant mangelvare, så er madvareindkøb og kokkerering nogle tidstyve. Det skal præcis derfor være nemt og hurtigt. Især det at købe ind er forbundet med stress i en hektisk hverdag, hvor arbejde, studier, familie, motion og fritidsinteresser skal balanceres. Netop derfor er det bare nemmere at gøre indkøbene i i toget med ganske få click og få sine varer bragt til din hoveddør dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når vi kigger på madleverandørerne, så er især kasser med måltidsingredienser blevet et hit. Først indtog grønt- og frugtkasser Danmark, men de senere år er færdigpakkede måltidskasser blevet en tendens. Her får man leveret mad til alle ugens dage – 1 måltid til hver dag. Således minimerer du madspild, fordi man ikke brænder inde med 3 bagekartofler eller lignende.

En mindre pulsering vi ser i øjeblikket er halvlavet middagsmad, som sælges i foliobakker, som blot skal færdiggøres. Der er dog en begrænsning på leveringen i landet fra det sted, hvor det er blevet lavet, pga. hygiejne. Men vi tiljulber det. Især nytårsmenuen trender.

retnemt

Og så har danskerne også taget Davli, Irma.dk og alle de andre digitale supermarkeder til sig. De netbaserede supermarkeder har dog rum til at forbedre sig. Kulturen er stadig umodnet, men vi er ligeglade, for fordelene har for længe siden løbet fra alle bagdelene. Den spirende interesse betyder at leveringsomkostningerne minimeres og derfor kan fragtpriser ikke være en årsag til ikke at handle ind hos de netbaserede supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på slankekur, er laktoseintolerant, økofreak eller noget fjerde, så kan du finde det ved de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det koncept, der passer til dine ønsker. Og varehylderne bliver ikke mindre. De digitale supermarkeder er jo ikke begrænset af plads, som et traditionelt supermarked. Mulighederne er populært sagt endeløse.

 

Levering til dørtrinnet

Hvis man ser væk fra de udvalgte øer, så er langt de fleste af udbyderne landsdækkende. Derudover tilbyder de diverse services for at tilgodese, at din leverance er bekvemt og kvalitetssikret. Med isposer, nøjagtig levering og madposer, så er du sikker på at få sine varer godt frem. Og du er ikke engang tvunget til at være hjemme når varebilen kommer. firmaerne kan bare sætte dem i din garage, ved døren eller få en nøgle og låse sig ind. Man kan hos udvalgte udbydere bede dem placere madvarer i køkkenet mod betaling.

Mange oplever desuden at bruge mindre ved at handle ind online, da de går udenom ligegyldige køb, bæreposer, transportpris og slagtilbud.

Tænker du at prøve det er der ingen gode undskyldninger. Har du tidligere købt hos nogle af dem, så er der masser af gode velkomstgaver for ikke-tidligere kunder hos de andre madfirmaer.