Vi har skiftet de normale supermarkeder ud med de webbaserede. Der er faktisk en lang række gode ting ved at handle ind online. Over 20 % af Danmark gør i dag deres køb af dagligvarer over nettet. Hvis væksten bliver ved, så vil vi se en stor andel af de normale dagligvarebutikker lukke og slukke i årene der kommer.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu til dags, hvor tiden er en ting vi mangler, så er madvareindkøb og det at lave mad nogle tidstyve. Det skal primært være nemt og hurtigt. Især dagligvareindkøb er noget man forbinder med stress i en hektisk hverdag, hvor arbejde, uddannelse, familie, sundhed og hobbyer skal balanceres. Derfor er det meget lettere at gøre dagligvareindkøbene i i toget med 26 klik og få det fragtet til døren dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når man tager et kig på madfirmaerne, så er især kasser med måltidsingredienser blevet en succes. Først kom til grøntkasser og frugtkasser markedet, men de seneste år er sampakkede måltidskasser blevet en tendens. Med disse får man leveret madvarer til hele ugen – Én madret til hver dag. derved eliminerer du også madspild, fordi du ikke brænder inde med 7 bagekartofler eller andet.

En svag tendens man ser i øjeblikket er halvlavet middagsmad, som sælges i ovnfaste fade, som kun skal opvarmes. Der er dog en begrænsning på leveringen i Danmark fra det madsted, hvor det er blevet lavet, på grund af fødevarelovgivningen. Men vi er vilde med det. Primært nytårsmenuen trender.

retnemt

Og så har vi også taget Davli, Nemlig og de andre til sig. De digitale supermarkeder har dog rum til forbedringer. Branchen er stadig umodnet, men vi er bedøvende ligeglade, for fordelene har for længe siden overhalet alle bagdelene. Den stigende interesse betyder nemlig også at leveringsomkostningerne sænkes og derfor kan fragtomkostninger ikke længere være en grund til ikke at shoppe ind hos de digitale dagligvarebutikker.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på skrump, er allergiker, veganer eller noget fjerde, så kan man finde det ved de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det udbud, der passer til dine ønsker. Og vareudbudet bliver større og større. De digitale butikker er jo ikke udfordret af plads, som et gammeldags supermarked. Mulighederne er populært sagt endeløse.

 

Mad til døren

Hvis du ser bort fra de ikke-brofast øer, så er mange udbydere leverende i hele landet. Og de tilbyder forskellige services for at imødekomme, at din modtagelse af varerne er let og af høj sikkerhed. Med køleposer, timeintervaller og varenet, så er man sikker på at få sit indkøb godt frem. Og du skal ikke være hjemme når varebilen kommer. fragtmanden kan bare sætte varerne i din carport, ved dørtrinnet eller få en nøgle og stille varerne indenfor. Du kan hos nogle udbydere bede dem putte varerne i køkkenet for et ekstra beløb.

Mange danskere oplever yderligere at bruge mindre ved at købe ind online, da de undgår ekstrakøb, bæreposer, benzin til bilen og spotvarer.

Tænker du at handle online er der masser af gode argumenter. Har du tidligere købt hos nogle af dem, så er der masser af gode starttilbud for nye kunder hos de andre.