Danmark har udskiftet de normale supermarkeder ud med de webbaserede. Der er faktisk mange gode ting ved at handle ind over nettet. Over 18 procent af de danske husstand gør nu deres købmandsindkøb over nettet. Hvis trenden fortsætter, så vil man se mange flere normale dagligvarebutikker lukke og slukke de kommende år.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu om stunder, hvor tid er en konstant mangelvare, så er det at handle og køkkenkunsten nogle tidsrøvere. Det skal bogstavelig talt være nemt. Specielt madindkøb er noget danskerne forbinder med stress i en tidsknap dagligdag, hvor arbejde, efteruddannelse, familie, løb og fritid skal tilgodeses. Netop derfor er det meget lettere at gøre dagligvareindkøbene i i toget med 23 click og få varerne leveret til dørtrinnet allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis man kigger på de digitale madfirmaer, så er især kasser med måltidsingredienser blevet trend. Først kom til grøntkasser og frugtkasser markedet, men de seneste år er sampakkede måltidskasser blevet populært. Med disse får man leveret mad til 1 uge – 1 madret til hver dag. Således undgå du madspild, fordi vi ikke brænder inde med 5 bagekartofler eller det der er værre.

En svag tendens man ser i øjeblikket er halv-lavet aftensmad, som fås i alubakker, som kun skal færdiggøres. Der er en umulighed på leveringen i landet fra det madsted, hvor det er blevet forstegt, p.g.a. hygiejne. Men vi tiljulber det. Primært aftensmaden til nytår er populær.

retnemt

Og så har danskerne også taget Coop, Irma.dk og alle de andre online supermarkeder til os. De webbaserede supermarkeder har dog plads til forbedringer. Branchen er stadig ung, men vi danskere er bedøvende, for plusserne har for længst løbet fra generne. Den stigende købelyst betyder også at transportomkostningerne bliver mindre og derfor kan fragtpriser ikke være en undskyldning for ikke at shoppe ind hos de online supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på skrump, er allergiker, veganer eller noget fjerde, så kan man købe det ved de mange leverandører af måltidskasser og online supermarked. Find det koncept, der matcher dine ønsker. Og vareudbudet bliver større og større. De digitale butikker er jo ikke begrænset af plads, som et normalt supermarked. Hylderne er med andre ord uendeligt.

 

Mad til døren

Hvis vi ser bort fra de små øer, så er næsten alle madfirmaer vareudbringende i hele landet. Derudover tilbyder de forskellige løsninger for at tilgodese, at din modtagelse af varerne er bekvemt og af høj sikkerhed. Med tør-is, timeintervaller og madposer, så er du sikker på at få sit indkøb godt frem. Og du behøver ikke være i hjemmet. De kan bare placere varerne i din carport, ved dørtrinnet eller få en nøgle og sætte varerne ind. Du kan ved udvalgte madfirmaer bede dem placere varerne i dit køleskab for ganske få penge.

Mange danskere oplever yderligere at bruge mindre ved at handle ind online, da de undgår dumme køb, bæreposer, diesel og nedsatte unødvendigheder.

Overvejer du at handle online er der masser af gode argumenter. Har du allerede prøvet nogle af dem, så er der mange gode starttilbud for nye kunder hos de andre madfirmaer.