Danmark har udskiftet de traditionelle dagligvarebutikker ud med dem som er online. Der er nemlig mange fordele ved at handle aftensmad digitalt. Mere end 19 procent af Danmark gør i dag deres købmandsindkøb via nettet. Hvis det fortsætter, så vil man se mange af de fysiske dagligvarebutikker lukke og slukke i årene der kommer.

 

Hvorfor er det et hit?
I dagens Danmark, hvor tiden er en underskudsting, så er madvareindkøb og køkkenkunsten nogle nogle af de hverdagsaspekter, som tager tid. Det skal primært være nemt og hurtigt. Specielt dagligvareindkøb er noget man forbinder med stress i en hektisk hverdag, hvor job, uddannelse, venner, træning og hobbyer skal prioriteres. Præcis derfor er det meget lettere at lave indkøbene i i toget med ganske få museklik og få sine varer bragt til dørtrinnet allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis vi kigger på madfirmaerne, så er især færdigpakkede måltidskasser blevet en populær ting. Allerførst indtog grøntkasser og kasser med frugt markedet, men de sidste år er færdige måltidskasser blevet en tendens. Med disse får du leveret mad til alle ugens dage – Én madret per dag. Således minimerer vi også madspild, fordi du ikke ligger inde med 3 bagekartofler eller andet.

En svag pulsering vi ser i øjeblikket er forstegt middagsmad, som fås i foliobakker, der blot skal opvarmes. Der er en udfordring på leveringen i Danmark fra det madsted, hvor det er blevet forstegt, pga. fødevarekontroller. Men vi er vilde med det. Primært nytårmiddagen trender.

retnemt

Og så har danskerne også taget Coop, Shobr og alle de andre supermarkeder til sig. De digitale dagligvarebutikker har stadig rum til at gøre tingene bedre. Kulturen er stadig ung, men vi danskere er bedøvende ligeglade, for plusserne har for længe siden løbet fra generne. Den øgede købelyst betyder nemlig også at leveringsomkostningerne sænkes og derfor kan dette ikke være en undskyldning for ikke at købe ind hos de webbaserede supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på diæt, er glutenfri, veganer eller noget helt 4., så kan du finde det hos de mange leverandører af måltidskasser og online supermarked. Find det mad, der matcher dine ønsker. Og vareudbudet bliver ikke mindre. De digitale butikker er jo ikke udfordret af fysisk plads, som et gammeldags supermarked. Hylderne er næsten ubegrænsede.

 

Levering til dig

Hvis vi ser bort fra de øer uden bro, så er langt de fleste madfirmaer vareudbringende i hele landet. Derudover tilbyder de diverse services for at sikre, at din modtagelse er nem og af høj sikkerhed. Med isposer, nøjagtig levering og plastikkasser, så er du sikker på at få sine dagligvarer sikkert frem. Og du behøver ikke engang være hjemme når varebilen kommer. firmaerne kan bare placere dem i din udestue, ved havelågen eller få en nøgle og stille varerne indenfor. Man kan hos flere udbydere bede dem stille madvarer i køkkenet for et ekstra beløb.

Mange oplever desuden at spare penge ved at købe ind på internettet, da de undgår ligegyldige køb, bæreposer, diesel til bilen og luksuskøb.

Tænker du at prøve det er der gode argumenter for at lade være. Har du førhen købt hos nogle af dem, så er der mange gode velkomstgaver for nye kunder hos de andre.