Du ved det allerede. Du venter. Du har lige otte minutter til overs inden toget kommer. Du har kigget dine gennemharskede nyhedsportaler igennem 111 kedsommelige gange og dine sociale tjenester er også luret igennem utallig gange.
Hvorledes opdager du sjove og uprøvede websider? Websites der kan optage dig 3 min. når du ikke har andet at foretage dig. Der er søgemaskiner på nettet, der viser websider andre har som deres bedste sider. Her kan man gennemse eller gå videre til den næste i oversigten.
På en række af de nye sociale tjenester, der er udelukkende foto baseret kan du indsætte søgeord og opdage en række nye hjemmesider der er i god tråd til dit emne. Den næste ide jeg vil fortælle om er at du kan gå ind på nogen af de websites, der giver et øjebliksbillede over apps til din smart phone din smartphone. De er designet så man på en sjov måde kan finde frem til de fedeste apps.
Der er på den måde mange måder til at opdage spændende web-sites. Også websites der omhandler dine favoritemner, fx hvis du skal på tur med børnene, så er det godt med en side om ture for børn.

Således opbevarer du dine yndlings websites
Når du nu engang er kommet i gang med at finde de gode websites er det irriterende at skulle stoppe op igen. Derfor har du brug for en måde, så du kan opmagasinere siden til senere.
Her er de tricks jeg anvender til at gemme sider. Enten opskriver jeg dem på en lap papir. Oftest placerer jeg en book mark i min browser. Man kan også indtaste domænenavnet ind i en mail og sende den til din egen indbakke. alternativt videresende den til din egen mobil som en sms.
Denne teknik bruger jeg kun til rigtig vigtige hjemmesider. Vigtige sider kan fx være en side om børneudflugter. Det som jeg gør, at er jeg laver et ikon på min desktop og på den teknik har jeg siden lige ved hånden altid.

Sidst så husk at hjemmesider om måltidskasser til døren er guld værd når du er kommet hjem efter en lang tur med børnene