Danmark har udskiftet de fysiske dagligvarebutikker ud med dem på internettet. Der er faktisk flere plusser ved at handle dagligvarer over nettet. Mere end 19 procent af den danske beholkning gør allerede nu deres vareindkøb over nettet. Hvis det bliver ved, så vil vi se mange traditionelle dagligvarebutikker dreje nøglen om i årene der kommer.

 

Hvorfor er det et hit?
I en tid, hvor tiden er en ting vi mangler, så er madvareindkøb og det at lave mad nogle nogle af de hverdagsaspekter, som tager tid. Det skal derfor være let. Især det at handle er noget man forbinder med stress i en travlt hverdag, hvor arbejde, studier, familie, styrketræning og fritidsinteresser skal prioriteres. Derfor er det lettere at gøre indkøbene i der hjemme med 24 museklik og få det fragtet til din hoveddør dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis vi kigger nærmere på de digitale madfirmaer, så er især måltidskasserne blevet en populær ting. Først indtog grøntsagskasser og kasser med frugt dansk madkultur, men de seneste år er færdigpakkede måltidskasser blevet en tendens. Her får du leveret madvarer til alle ugens dage – 1 pose per dag. derved minimerer du også madspild, fordi du ikke ligger inde med 4 rødløg eller andet.

En mindre pulsering man ser i øjeblikket er halv-lavet middagsmad, som sælges i ovnfaste fade, der blot skal varmes. Der er dog en begrænsning på leverancen i Danmark fra det madsted, hvor det er blevet pakket, på grund af fødevaresikkerheden. Men vi elsker det. Især nytårsmaden trender.

retnemt

Og så har danskerne også taget Osuma, Nemlig og de andre til os. De webbaserede dagligvarebutikker har stadig plads til forbedringer. Kulturen er stadig ung, men vi danskere er bedøvende ligeglade, for fordelene har for længst overhalet alle bagdelene. Den øgede interesse betyder også at transportpriserne nedbringes og derved kan fragtpriser ikke være en årsag til ikke at handle ind hos de webbaserede supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på kur, er glutenfri, økofreak eller noget helt 4., så kan du finde det blandt de mange leverandører af måltidskasser og online supermarked. Find det mad, som matcher dine ønsker. Og sortimenterne bliver ikke mindre. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke udfordret af plads, som et gammeldags supermarked. Hylderne er med andre ord ubegrænsede.

 

Levering til døren

Hvis man ser væk fra de øer uden bro, så er næsten alle madfirmaer leverende i hele landet. Derudover tilbyder de forskellige tjenester for at imødekomme, at dine varer er bekvemt og af høj sikkerhed. Med frystlegemer, timeintervaller og varenet, så er man sikker på at få varerne godt frem. Og du behøver ikke engang være i hjemmet. De kan placere varerne i din baghave, ved bagdøren eller få en nøgle og stille varerne indenfor. Du kan ved nogle madfirmaer bede dem placere madvarer i køleskabet for ganske få penge.

Mange danskere oplever yderligere at spare mange penge ved at købe ind over nettet, da de slipper for dumme køb, plastikposer, busbillet og spot-varer.

Tænker du at prøve det er der masser af konkrete fordele. Har du førhen prøvet nogle af dem, så er der masser af gode introtilbud for ikke-tidligere kunder hos de andre madfirmaer.