Danmark har skiftet de traditionelle supermarkeder ud med de webbaserede. Der er nemlig flere plusser ved at handle ind over nettet. Over 20 % af danskerne gør allerede nu deres dagligvareindkøb vi internettet. Hvis væksten bliver ved, så vil man se flere og flere normale dagligvarebutikker lukke og slukke i årene der kommer.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu til dags, hvor tiden er en underskudsting, så er det at handle og madtilberedning nogle at de ting som stjæler tid. Det skal præcis derfor være let. Især madindkøb er noget man forbinder med stress i en tidsknap hverdag, hvor karriere, studier, venner, løb og fritid skal balanceres. Af den grund er det meget lettere at gøre indkøbene i i toget med 22 klik og få varerne kørt til døren dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når vi tager et kig på de digital supermarkeder, så er specielt måltidskasserne blevet en populær ting. Allerførst kom til grønt- og frugtkasser dansk madkultur, men de senere år er færdige måltidskasser blevet en trend. Her får man sendt madvarer til hele ugen – 1 madret til hver dag. derved minimerer vi også madspild, fordi man ikke brænder inde med 3 tomater eller andet.

En svag puls vi ser i branchen er halvlavet aftensmad, som leveres i aluminiumsbakker, som blot skal varmes. Der er dog en udfordring på leverancen i Danmark fra det køkken, hvor det er blevet forstegt, på grund af hygiejne. Men vi elsker det. Især nytårsmenuen er populær.

retnemt

Og så har vi danskere også taget Davli, Nemlig og alle de andre supermarkeder til os. De digitale dagligvarebutikker har stadig rum til at forbedre sig. Kulturen er stadig umoden, men vi danskere er bedøvende, for de åbenlyse fordele har for længst opvejet ulemperne. Den spirende købelyst betyder også at leveringsomkostningerne sænkes og derved kan det ikke længere være en årsag til ikke at købe ind hos de digitale dagligvarebutikker.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på skrump, er diabetiker, raw-fooder eller noget helt 4., så kan du købe det ved de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det koncept, som passer til dine behov. Og sortimenterne bliver kun større. De digitale butikker er jo ikke udfordret af plads, som et gammeldags supermarked. Hylderne er med andre ord uendeligt.

 

Levering til dig

Hvis du ser bort fra de øer uden bro, så er langt de fleste madfirmaer landsdækkende. Derudover tilbyder de forskellige tjenester for at tilsikre, at din levering er problemfri og kvalitetssikret. Med tør-is, præcis levering og flamingokasser, så er du sikker på at få sine dagligvarer godt frem. Og du behøver ikke være hjemme. firmaerne kan placere varerne i din udestue, ved dørtrinnet eller få en nøgle og stille varerne indenfor. Man kan ved nogle madfirmaer bede dem placere madvarer i køkkenet mod betaling.

Mange oplever derudover at spare penge ved at købe ind over nettet, da de slipper for ligegyldige køb, plastikposer, diesel til bilen og luksuskøb.

Tænker du at prøve det er der ingen gode undskyldninger. Har du førhen prøvet nogle af dem, så er der masser af gode velkomstgaver for helt nye kunder hos de andre madfirmaer.