Danmark har skiftet de traditionelle dagligvarebutikker ud med dem på internettet. Der er faktisk flere gode ting ved at købe dagligvarer via computeren. Mere end 21 procent af de danske husstand gør allerede nu deres indkøb af dagligvarer via nettet. Hvis det bliver ved, så vil vi se mange af de normale dagligvarebutikker lukke og slukke i fremtiden.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu til dags, hvor tid er en konstant mangelvare, så er madindkøb og madtilberedning nogle at de ting som stjæler tid. Det skal præcis derfor være nemt og hurtigt. Specielt det at købe ind er forbundet med stress i en travlt hverdag, hvor job, studier, familie, sundhed og hobby skal tilgodeses. Derfor er det bare nemmere at lave indkøbene i hjemmefra med 27 museklik og få det bragt til døren dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis vi tager et kig på de online supermarkeder, så er specielt færdigpakket aftensmad blevet en populær ting. Først indtog grønt- og frugtkasser dansk madkultur, men de sidste år er klargjorte måltidskasser blevet en tendens. Her får man sendt mad til hele ugen – Én madret til hver dag. Således undgå vi madspild, fordi vi ikke ligger inde med 7 løg eller det der er værre.

En lille pulsering vi ser i markedet er forstegt middagsmad, som leveres i aluminiumsbakker, der kun skal varmes. Der er dog en umulighed på leveringen i landet fra det køkken, hvor det er blevet produceret, p.g.a. fødevaresikkerheden. Men vi elsker det. Især nytårsmaden er populær.

retnemt

Og så har vi danskere også taget Davli, Shobr og alle de andre til sig. De digitale dagligvarebutikker har dog rum til at forbedre sig. Kulturen er stadig umodnet, men vi er bedøvende, for de indlysende fordele har for længe siden udkonkurreret generne. Den voksende vækst betyder også at transportpriserne minimeres og derved kan det ikke være en grund til ikke at købe ind hos de netbaserede supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på slankekur, er glutenfri, raw-fooder eller noget fjerde, så kan du købe det blandt de mange leverandører af måltidskasser og online supermarked. Find det, som passer til dine behov. Og sortimenterne bliver større og større. De digitale butikker er jo ikke begrænset af plads, som et traditionelt supermarked. Hylderne er med andre ord ubegrænsede.

 

Levering til dørtrinnet

Hvis du ser bort fra de øer uden bro, så er næsten alle udbydere leverende i hele landet. Derudover tilbyder de forskellige løsninger for at imødekomme, at dine varer er nem og af høj sikkerhed. Med tør-is, punktlig levering og plastikkasser, så er man sikker på at få sit indkøb sikkert frem. Og du er ikke engang tvunget til at være i hjemmet. De kan sætte varerne i din halvtag, ved bagdøren eller få en nøgle og sætte varerne ind. Du kan hos udvalgte udbydere bede dem placere varerne i køl for ganske få penge.

Mange oplever yderligere at bruge mindre ved at købe ind over nettet, da de undgår impulskøb, plastikposer, transportpris og slagtilbud.

Tænker du at købe ind via nettet er der masser af konkrete fordele. Har du allerede købt hos nogle af dem, så er der mange gode velkomsttilbud for helt nye kunder hos de andre.