Danmark har udskiftet de normale supermarkeder ud med de internetbaserede. Der er nemlig mange plusser ved at handle ind online. Mere end 21 % af danskerne gør allerede nu deres køb af dagligvarer over internettet. Hvis trenden fortsætter, så vil man se mange fysiske supermarkeder lukke i fremtiden.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu om stunder, hvor tiden er en mangelvare, så er madindkøb og køkkenkunsten nogle at de ting som stjæler tid. Det skal derfor være nemt og hurtigt. Specielt det at handle er forbundet med stress i en hektisk hverdag, hvor arbejde, efteruddannelse, venner, motion og fritidsinteresser skal prioriteres. Af den årsag er det mere bekvemt at gøre dagligvareindkøbene i hjemmefra med 25 klik og få det kørt til døren allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis man tager et kig på de digital supermarkeder, så er specielt måltidskasserne blevet en populær ting. Allerførst indtog grønt- og kasser med frugt markedet, men de senere år er færdige måltidskasser blevet en tendens. Her får du leveret mad til 1 uge – 1 kasse til hver dag. derved undgå man madspild, fordi du ikke brænder inde med 7 bagekartofler eller andet.

En mindre pulsering man ser i markedet er halv-lavet middagsmad, som fås i aluminiumsbakker, som kun skal laves færdig. Der er dog en begrænsning på leveringen i Danmark fra det sted, hvor det er blevet produceret, på grund af fødevarekontroller. Men vi elsker det. Især nytårsmaden trender.

retnemt

Og så har danskerne også taget Coop, Nemlig og de andre online supermarkeder til sig. De netbaserede dagligvarebutikker har stadig rum til at forbedre sig. Markedet er stadig ung, men vi danskere er ligeglade, for de åbenlyse fordele har for længe siden overhalet generne. Den voksende vækst betyder nemlig også at transportomkostningerne bliver mindre og derved kan fragtomkostninger ikke være en undskyldning for ikke at handle ind hos de digitale dagligvarebutikker.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på smalkost, er laktoseintolerant, vegetar eller noget helt andet, så kan man købe det hos de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det udbud, som matcher dine ønsker. Og udvalget bliver større og større. De digitale butikker er jo ikke begrænset af fysisk plads, som et traditionelt supermarked. Varehylderne er med andre ord uendeligt.

 

Mad til døren

Hvis man ser væk fra de udvalgte øer, så er de fleste af udbyderne vareudbringende i hele landet. Og de tilbyder forskellige muligheder for at imødekomme, at din modtagelse af varerne er bekvemt og kvalitetssikret. Med tør-is, timeintervaller og flamingokasser, så er du sikker på at få varerne helskindet frem. Og du skal ikke være hjemme. De kan bare placere dem i din skur, ved dørtrinnet eller få en nøgle og stille varerne indenfor. Man kan ved nogle madfirmaer bede dem stille madvarerne i køleskabet for ganske få penge.

Mange danskere oplever derudover at bruge mindre ved at handle ind online, da de går udenom ligegyldige køb, bæreposer, transportpris og luksuskøb.

Tænker du at handle online er der ingen undskyldning. Har du allerede købt hos nogle af dem, så er der mange gode startpakker for nye kunder hos de andre.