Danmark har skiftet de traditionelle supermarkeder ud med dem som er online. Der er nemlig flere gode ting ved at handle aftensmad over nettet. Mere end 23 procent af Danmark gør nu deres køb af dagligvarer over nettet. Hvis det fortsætter, så vil vi se mange flere normale butikker lukke og slukke de næste mange år.

 

Hvorfor er det et hit?
I en tid, hvor tiden er en konstant mangelvare, så er madvareindkøb og madlavning nogle nogle af de hverdagsaspekter, som tager tid. Det skal med andre ord være nemt og hurtigt. Især madvareindkøb er noget man forbinder med stress i en hektisk hverdag, hvor karriere, uddannelse, familie, løb og fritidsinteresser skal prioriteres. Af den grund er det lettere at gøre sine indkøb i der hjemme med 27 museklik og få varerne fragtet til hovedføren allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når man kigger på de digital supermarkeder, så er specielt færdigpakkede måltidskasser blevet et hit. Først kom til grønt- og frugtkasser markedet, men de sidste år er færdige måltidskasser blevet en tendens. Her får man sendt mad til hele ugen – 1 pose til hver dag. Således undgå vi madspild, fordi vi ikke brænder inde med 4 rødløg eller det der er værre.

En lille ting man ser i øjeblikket er halvlavet aftensmad, som leveres i aluminiumsbakker, som kun skal laves færdig. Der er dog en udfordring på leverancen i landet fra det køkken, hvor det er blevet forstegt, p.g.a. fødevaresikkerheden. Men vi elsker det. Især nytårmiddagen trender.

retnemt

Og så har danskerne også taget Davli, Irma.dk og alle de andre til os. De digitale dagligvarebutikker har dog plads til at gøre tingene bedre. Markedet er stadig umoden, men vi er ligeglade, for klare fordele har for længe siden løbet fra generne. Den voksende interesse betyder nemlig også at fragtpriser bliver mindre og derfor kan dette ikke være en undskyldning for ikke at handle ind hos de netbaserede supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på slankekur, er glutenfri, veganer eller noget fjerde, så kan man finde det ved de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det koncept, som passer til dine behov. Og vareudbudet bliver kun større. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke udfordret af plads, som et fysisk supermarked. Hylderne er næsten endeløse.

 

Levering til hoveddøren

Hvis vi ser væk fra de små øer, så er de fleste madfirmaer vareudbringende i hele Danmark. Og de tilbyder forskellige tjenester for at tilgodese, at din modtagelse er bekvemt og sikker. Med køleposer, punktlig levering og plastikkasser, så er du sikker på at få sit indkøb godt frem. Og du er ikke presset til at være i hjemmet. fragtmanden kan bare sætte varerne i din udestue, ved havelågen eller få en nøgle og sætte varerne ind. Du kan hos nogle madfirmaer bede dem putte madvarerne i køleskabet for et mindre beløb.

Mange oplever derudover at spare mange penge ved at købe ind online, da de undgår ekstrakøb, bæreposer, transportpris og tilbudsvarer.

Tænker du at komme i gang er der ingen gode undskyldninger. Har du allerede prøvet nogle af dem, så er der mange gode startpakker for helt nye kunder hos de andre madfirmaer.