Danskerne har udskiftet de traditionelle dagligvarebutikker ud med de digitale. Der er faktisk en lang række fordele ved at købe aftensmad digitalt. Mere end 18 procent af den danske beholkning gør allerede nu deres købmandsindkøb vi internettet. Hvis væksten bliver ved, så vil vi se mange af de traditionelle supermarkeder forsvinde de kommende år.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu til dags, hvor tid er en mangelvare, så er det at købe ind og madlavning nogle at de hverdagsting som tager tid. Det skal med andre ord være ultra nemt. Specielt det at købe ind er forbundet med stress i en travlt dagligdag, hvor job, efteruddannelse, familie, styrketræning og fritidsinteresser skal tilgodeses. Netop derfor er det lettere at gøre dagligvareindkøbene i hjemmefra med 25 click og få varerne leveret til dørtrinnet dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis vi tager et kig på madfirmaerne, så er specielt færdigpakket aftensmad blevet trend. Allerførst indtog grøntkasser og frugtkasser markedet, men de seneste år er færdigpakkede måltidskasser blevet en trend. Med disse får du leveret madvarer til 1 uge – 1 pose per dag. På den måde minimerer du madspild, fordi du ikke brænder inde med 4 rødløg eller lignende.

En lille tendens man ser i øjeblikket er halvlavet mad, som fås i alubakker, som kun skal færdiggøres. Der er en udfordring på leverancen i Danmark fra det madsted, hvor det er blevet forstegt, på grund af fødevaresikkerheden. Men vi er stadig vilde med det. Primært nytårmiddagen trender.

retnemt

Og så har danskerne også taget Osuma, Nemlig og de andre digitale supermarkeder til sig. De netbaserede supermarkeder har dog rum til at forbedre sig. Branchen er stadig umoden, men vi danskere er bedøvende, for plusserne har for lang tid siden udkonkurreret generne. Den stigende købelyst betyder nemlig også at leveringsomkostningerne bliver mindre og derfor kan fragtomkostninger ikke være en årsag til ikke at handle ind hos de digitale dagligvarebutikker.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på diæt, er allergiker, raw-fooder eller noget fjerde, så kan man finde det ved de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det mad, der matcher dine ønsker. Og sortimenterne bliver større og større. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke begrænset på sammet måde af fysisk plads, som et traditionelt supermarked. Varehylderne er næsten endeløse.

 

Levering til dørtrinnet

Hvis vi ser væk fra de udvalgte øer, så er langt de fleste udbydere vareudbringende i hele Danmark. Og de tilbyder forskellige tjenester for at tilgodese, at din modtagelse af varerne er nem og sikker. Med frostposer, timeintervaller og varenet, så er du sikker på at få sit indkøb helskindet frem. Og du behøver ikke engang være hjemme. De kan bare placere varerne i din baghave, ved døren eller få en nøgle og sætte varerne ind. Du kan ved flere madfirmaer bede dem stille madvarer i køleskabet for et mindre beløb.

Mange danskere oplever derudover at spare mange penge ved at købe ind online, da de slipper for ekstrakøb, plastikposer, diesel til bilen og spotvarer.

Tænker du at komme i gang er der masser af konkrete fordele. Har du førhen prøvet nogle af dem, så er der mange gode startpakker for ikke-tidligere kunder hos de andre.