Vi har skiftet de traditionelle supermarkeder ud med dem som er online. Der er nemlig mange plusser ved at handle dagligvarer over nettet. Over 18 procent af danskerne gør allerede nu deres dagligvareindkøb vi internettet. Hvis dette bliver ved, så vil man se flere og flere traditionelle butikker forsvinde de næste mange år.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu om stunder, hvor tid er en konstant mangelvare, så er det at handle og køkkenkunsten nogle nogle af de hverdagsaspekter, som tager tid. Det skal primært være ultra nemt. Især dagligvareindkøb er noget man forbinder med stress i en tidsknap dagligdag, hvor karriere, efteruddannelse, familie, løb og hobby skal tilgodeses. Af den grund er det mere bekvemt at gøre dagligvareindkøbene i i lænestolen med 23 klik og få sine varer kørt til døren dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis vi tager et kig på madleverandørerne, så er specielt færdigpakket aftensmad blevet en succes. Allerførst kom til grøntsagskasser og kasser med frugt Danmark, men de senere år er klargjorte måltidskasser blevet en tendens. Med disse får du sendt mad til alle ugens dage – 1 måltid per dag. derved undgå du madspild, fordi du ikke brænder inde med 7 rødløg eller lignende.

En svag tendens man ser i markedet er halv-lavet aftensmad, som fås i aluminiumsbakker, som blot skal opvarmes. Der er dog en begrænsning på leveringen i landet fra det køkken, hvor det er blevet forstegt, på grund af fødevarekontroller. Men vi tiljulber det. Primært maden til nytårsaften trender.

retnemt

Og så har danskerne også taget Davli, Shobr og alle de andre til sig. De webbaserede dagligvarebutikker har stadig plads til at forbedre sig. Branchen er stadig umodnet, men vi er bedøvende ligeglade, for plusserne har for lang tid siden løbet fra alle bagdelene. Den spirende købelyst betyder også at leveringsomkostningerne bliver mindre og derved kan det ikke længere være en grund til ikke at købe ind hos de netbaserede supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på kur, er allergiker, veganer eller noget helt andet, så kan man købe det ved de mange leverandører af måltidskasser og online supermarked. Find det udbud, der matcher dine behov. Og sortimenterne bliver kun større. De digitale butikker er jo ikke begrænset af plads, som et gammeldags supermarked. Varehylderne er populært sagt uendeligt.

 

Mad til døren

Hvis man ser væk fra de mindre øer, så er langt de fleste madfirmaer leverende i hele landet. Og de tilbyder forskellige muligheder for at sikre, at dine varer er nem og sikker. Med køleelementer, præcis levering og varenet, så er du sikker på at få sit indkøb helskindet frem. Og du behøver ikke være hjemme. fragtmanden kan bare stille varerne i din carport, ved hoveddøren eller få en nøgle og stille varerne indenfor. Man kan hos flere udbydere bede dem placere varerne i dit køleskab for et mindre beløb.

Mange danskere oplever derudover at bruge mindre ved at handle ind over nettet, da de slipper for ekstrakøb, plastikposer, diesel til bilen og slagtilbud.

Overvejer du at handle online er der masser af konkrete fordele. Har du førhen prøvet nogle af dem, så er der mange gode startpakker for ikke-tidligere kunder hos de andre madfirmaer.