Danskerne har skiftet de normale supermarkeder ud med de webbaserede. Der er nemlig en lang række gode ting ved at handle dagligvarer over internettet. Over 19 procent af danskerne gør allerede nu deres køb af dagligvarer vi internettet. Hvis væksten fortsætter, så vil vi se mange af de traditionelle supermarkeder dreje nøglen om i fremtiden.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu om stunder, hvor tid er en mangelvare, så er dagligvareindkøb og madlavning nogle at de hverdagsting som tager tid. Det skal bogstavelig talt være let. Specielt det at handle er noget danskerne forbinder med stress i en travlt dagligdag, hvor job, efteruddannelse, familie, styrketræning og hobbyer skal balanceres. Af den grund er det bare nemmere at lave dagligvareindkøbene i i toget med 26 museklik og få varerne fragtet til døren allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis man kigger på madselskaberne, så er især måltidskasserne blevet trend. Allerførst indtog grøntsagskasser og frugtkasser dansk madkultur, men de sidste år er klargjorte måltidskasser blevet populært. Med disse får man sendt mad til hele ugen – 1 måltid til hver dag. På den måde eliminerer man madspild, fordi du ikke ligger inde med 7 avocadoer eller andet.

En svag ting man ser i markedet er forstegt aftensmad, som sælges i ovnfaste fade, der blot skal afbages. Der er dog en udfordring på leverancen i Danmark fra det madsted, hvor det er blevet forstegt, pga. fødevarekontroller. Men vi elsker det. Specielt nytårmiddagen er populær.

retnemt

Og så har vi danskere også taget Davli, Irma.dk og de andre supermarkeder til sig. De digitale supermarkeder har dog plads til forbedringer. Kulturen er stadig umoden, men vi danskere er bedøvende ligeglade, for klare fordele har for længst opvejet generne. Den spirende vækst betyder nemlig også at leveringsomkostningerne nedbringes og derfor kan fragtomkostninger ikke længere være en årsag til ikke at shoppe ind hos de online supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på kur, er allergiker, veganer eller noget 4., så kan man købe det blandt de mange leverandører af måltidskasser og online supermarked. Find det, som passer til dine behov. Og udvalget bliver større og større. De digitale supermarkeder er jo ikke udfordret af fysisk plads, som et normalt supermarked. Mulighederne er næsten uendeligt.

 

Levering til hoveddøren

Hvis vi ser bort fra de udvalgte øer, så er langt de fleste udbydere landsdækkende. Og de tilbyder diverse tjenester for at sikre, at dine varer er nem og kvalitetssikret. Med køleposer, nøjagtig levering og varenet, så er du sikker på at få sit indkøb sikkert frem. Og du behøver ikke engang være hjemme. De kan placere varerne i din forhave, ved dørtrinnet eller få en nøgle og sætte varerne ind. Man kan ved nogle madfirmaer bede dem placere madvarerne i køkkenet for ganske få penge.

Mange oplever desuden at bruge mindre ved at handle ind på internettet, da de går udenom dumme køb, plastikposer, benzin til bilen og luksuskøb.

Tænker du at handle online er der masser af konkrete fordele. Har du førhen købt hos nogle af dem, så er der mange gode velkomstgaver for ikke-tidligere kunder hos de andre.