Danmark har skiftet de traditionelle supermarkeder ud med de webbaserede. Der er nemlig flere plusser ved at handle aftensmad over nettet. Mere end 20 % af Danmark gør allerede nu deres dagligvareindkøb vi internettet. Hvis trenden fortsætter, så vil man se mange traditionelle supermarkeder lukke og slukke i årene der kommer.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu om stunder, hvor tid er en ting vi mangler, så er dagligvareindkøb og det at lave mad nogle at de ting som stjæler tid. Det skal primært være nemt og hurtigt. Især det at handle er noget man forbinder med stress i en travlt dagligdag, hvor job, uddannelse, familie, motion og fritid skal prioriteres. Derfor er det lettere at gøre sine indkøb i der hjemme med 26 museklik og få varerne fragtet til døren allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når man tager et kig på de digital supermarkeder, så er især kasser med måltidsingredienser blevet trend. Allerførst kom til grøntsagskasser og kasser med frugt Danmark, men de sidste år er klargjorte måltidskasser blevet populært. Der får du leveret mad til alle ugens dage – Én madret per dag. Således undgå man madspild, fordi vi ikke brænder inde med 7 løg eller lignende.

En mindre ting man ser i øjeblikket er forstegt middagsmad, som fås i aluminiumsbakker, der blot skal færdiggøres. Der er en begrænsning på leverancen i Danmark fra det madsted, hvor det er blevet produceret, p.g.a. hygiejne. Men vi er vilde med det. Primært nytårmiddagen er populær.

retnemt

Og så har vi danskere også taget Davli, Irma.dk og alle de andre digitale supermarkeder til os. De digitale supermarkeder har stadig plads til forbedringer. Kulturen er stadig prematur, men vi er bedøvende ligeglade, for de åbenlyse fordele har for længe siden opvejet ulemperne. Den spirende vækst betyder også at transportpriserne bliver mindre og derfor kan det ikke være en årsag til ikke at handle ind hos de digitale købmænd.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på diæt, er glutenfri, veganer eller noget 4., så kan du finde det blandt de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det, som matcher dine behov. Og varehylderne bliver kun større. De digitale supermarkeder er jo ikke udfordret af plads, som et traditionelt supermarked. Varehylderne er populært sagt uendeligt.

 

Levering til døren

Hvis vi ser væk fra de udvalgte øer, så er langt de fleste madfirmaer leverende i hele landet. Og de tilbyder forskellige tjenester for at tilsikre, at dine varer er problemfri og sikker. Med køleelementer, timeintervaller og plastikkasser, så er du sikker på at få sit indkøb sikkert frem. Og du er ikke engang tvunget til at være hjemme når varebilen kommer. firmaerne kan bare placere varerne i din carport, ved havelågen eller få en nøgle og låse sig ind. Du kan hos udvalgte madfirmaer bede dem putte varerne i køl for et mindre beløb.

Mange oplever yderligere at bruge mindre ved at købe ind over nettet, da de går udenom dumme køb, plastikposer, busbillet og slagtilbud.

Tænker du at prøve det er der ingen gode undskyldninger. Har du allerede købt hos nogle af dem, så er der masser af gode introtilbud for helt nye kunder hos de andre madfirmaer.