Danskerne har udskiftet de fysiske dagligvarebutikker ud med dem som er online. Der er faktisk en lang række gode ting ved at købe aftensmad via computeren. Mere end 20 procent af de danske husstand gør i dag deres køb af dagligvarer over internettet. Hvis væksten bliver ved, så vil vi se flere og flere normale dagligvarebutikker lukke og slukke de næste mange år.

 

Hvorfor er det et hit?
I en tid, hvor tid er en mangelvare, så er det at handle og madtilberedning nogle tidstyve. Det skal bogstavelig talt være ultra nemt. Specielt det at købe ind er noget danskerne forbinder med stress i en hektisk hverdag, hvor arbejde, studier, familie, motion og hobbyer skal prioriteres. Af den grund er det meget lettere at gøre dagligvareindkøbene i der hjemme med 23 click og få sine varer kørt til døren dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når man kigger på madfirmaerne, så er især måltidskasserne blevet en populær ting. Allerførst kom til grønt- og kasser med frugt Danmark, men de sidste år er færdige måltidskasser blevet et hit. Med disse får man sendt mad til hele ugen – Én måltid per dag. På den måde eliminerer man også madspild, fordi vi ikke ligger inde med 3 løg eller det der er værre.

En lille pulsering vi ser i markedet er halvbagt mad, som leveres i foliobakker, som kun skal færdiggøres. Der er dog en begrænsning på leveringen i Danmark fra det madsted, hvor det er blevet produceret, på grund af fødevaresikkerheden. Men vi er stadig vilde med det. Specielt nytårsmenuen er populær.

retnemt

Og så har danskerne også taget Davli, Nemlig og alle de andre digitale supermarkeder til os. De digitale supermarkeder har dog rum til forbedringer. Branchen er stadig ung, men vi danskere er ligeglade, for plusserne har for længe siden opvejet generne. Den voksende interesse betyder at transportpriserne nedbringes og derfor kan dette ikke længere være en grund til ikke at handle ind hos de digitale købmænd.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på slankekur, er allergiker, økofreak eller noget helt 4., så kan du finde det blandt de mange leverandører af måltidskasser og online supermarked. Find det mad, der matcher dine ønsker. Og udvalget bliver større og større. De digitale butikker er jo ikke begrænset på sammet måde af fysisk plads, som et traditionelt supermarked. Varehylderne er næsten endeløse.

 

Levering til dig

Hvis du ser væk fra de mindre øer, så er de fleste madfirmaer landsdækkende. Og de tilbyder forskellige services for at sikre, at din modtagelse er nem og af høj sikkerhed. Med køleelementer, præcis levering og plastikkasser, så er man sikker på at få varerne godt frem. Og du er ikke engang tvunget til at være i hjemmet. firmaerne kan stille varerne i din forhave, ved dørtrinnet eller få en nøgle og sætte varerne ind. Man kan ved udvalgte madfirmaer bede dem putte madvarer i køl mod betaling.

Mange danskere oplever desuden at spare mange penge ved at handle ind på internettet, da de undgår dumme køb, bæreposer, benzin til bilen og spotvarer.

Overvejer du at handle online er der ingen gode undskyldninger. Har du tidligere købt hos nogle af dem, så er der masser af gode introtilbud for helt nye kunder hos de andre madfirmaer.