Danmark har udskiftet de fysiske dagligvarebutikker ud med de webbaserede. Der er faktisk flere fordele ved at købe ind online. Mere end 23 procent af den danske beholkning gør i dag deres indkøb af dagligvarer vi internettet. Hvis dette fortsætter, så vil man se en stor andel af de normale butikker lukke i årene der kommer.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu om stunder, hvor tiden er en mangelvare, så er dagligvareindkøb og madtilberedning nogle tidsrøvere. Det skal primært være ultra nemt. Især det at købe ind er noget man forbinder med stress i en tidsknap hverdag, hvor karriere, efteruddannelse, familie, motion og hobby skal prioriteres. Af den årsag er det mere bekvemt at lave dagligvareindkøbene i der hjemme med 23 click og få varerne kørt til din hoveddør dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis vi kigger nærmere på madleverandørerne, så er især færdigpakket aftensmad blevet en succes. Først indtog grøntkasser og frugtkasser markedet, men de sidste år er sampakkede måltidskasser blevet populært. Med disse får man leveret madvarer til alle ugens dage – Én pose til hver dag. derved undgå vi også madspild, fordi man ikke brænder inde med 4 løg eller det der er værre.

En mindre puls vi ser i øjeblikket er halvlavet mad, som fås i foliobakker, der blot skal afbages. Der er dog en begrænsning på leveringen i Danmark fra det køkken, hvor det er blevet lavet, på grund af fødevarelovgivningen. Men vi er vilde med det. Især nytårsmaden trender.

retnemt

Og så har vi danskere også taget Coop, Shobr og de andre online supermarkeder til os. De netbaserede dagligvarebutikker har dog plads til at forbedre sig. Markedet er stadig umodnet, men vi danskere er bedøvende ligeglade, for fordelene har for lang tid siden løbet fra ulemperne. Den stigende vækst betyder også at fragtpriser nedbringes og derved kan fragtpriser ikke længere være en undskyldning for ikke at handle ind hos de digitale dagligvarebutikker.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på smalkost, er glutenfri, økofreak eller noget 4., så kan du finde det blandt de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det koncept, som passer til dine behov. Og varehylderne bliver større og større. De digitale supermarkeder er jo ikke begrænset af plads, som et normalt supermarked. Hylderne er populært sagt endeløse.

 

Mad til døren

Hvis du ser væk fra de småøer, så er de fleste af udbyderne landsdækkende. Og de tilbyder forskellige løsninger for at tilsikre, at dine varer er bekvemt og sikker. Med køleelementer, timeintervaller og plastikkasser, så er man sikker på at få varerne sikkert frem. Og du behøver ikke være hjemme når varebilen kommer. firmaerne kan placere dem i din skur, ved bagdøren eller få en nøgle og stille varerne indenfor. Du kan ved nogle madfirmaer bede dem putte madvarerne i køl for ganske få penge.

Mange danskere oplever yderligere at spare penge ved at købe ind på internettet, da de slipper for ekstrakøb, plastikposer, diesel til bilen og nedsatte unødvendigheder.

Overvejer du at købe ind via nettet er der masser af gode argumenter. Har du allerede prøvet nogle af dem, så er der mange gode velkomstgaver for ikke tidligere kunder hos de andre madfirmaer.