Danmark har udskiftet de fysiske supermarkeder ud med dem på internettet. Der er nemlig flere fordele ved at handle mad via computeren. Mere end 18 % af danskerne gør nu deres købmandsindkøb over nettet. Hvis det fortsætter, så vil man se mange af de fysiske butikker lukke og slukke i årene der kommer.

 

Hvorfor er det et hit?
I dagens Danmark, hvor tid er en konstant mangelvare, så er det at handle og kokkerering nogle tidstyve. Det skal bogstavelig talt være ultra nemt. Specielt dagligvareindkøb er noget danskerne forbinder med stress i en hektisk hverdag, hvor karriere, uddannelse, familie, træning og hobbyer skal balanceres. Netop derfor er det lettere at gøre sine indkøb i i toget med 20 klik og få det bragt til hovedføren dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når vi kigger nærmere på madselskaberne, så er specielt madkasser blevet et hit. Allerførst kom til grønt- og frugtkasser dansk madkultur, men de seneste år er klargjorte måltidskasser blevet en tendens. Der får man leveret mad til hele ugen – Én pose for hver dag. På den måde eliminerer man også madspild, fordi vi ikke brænder inde med 3 tomater eller det der er værre.

En svag ting man ser i øjeblikket er halv-lavet mad, som fås i ovnfaste fade, som blot skal opvarmes. Der er en udfordring på leveringen i landet fra det køkken, hvor det er blevet lavet, p.g.a. fødevarelovgivningen. Men vi er vilde med det. Specielt maden til nytårsaften er populær.

retnemt

Og så har danskerne også taget Davli, Shobr og alle de andre til os. De webbaserede supermarkeder har stadig plads til at gøre tingene bedre. Kulturen er stadig ung, men vi er bedøvende, for fordelene har for længst udkonkurreret alle bagdelene. Den øgede købelyst betyder også at transportpriserne bliver mindre og derved kan fragtomkostninger ikke være en årsag til ikke at handle ind hos de netbaserede supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på slankekur, er laktoseintolerant, vegetar eller noget 4., så kan man købe det hos de mange leverandører af måltidskasser og online supermarked. Find det udbud, som matcher dine behov. Og vareudbudet bliver større og større. De digitale butikker er jo ikke begrænset på sammet måde af fysisk plads, som et gammeldags supermarked. Varehylderne er næsten ubegrænsede.

 

Mad til døren

Hvis vi ser bort fra de mindre øer, så er næsten alle udbydere vareudbringende i hele landet. Og de tilbyder forskellige services for at sikre, at dine varer er bekvemt og sikker. Med isposer, timeintervaller og madposer, så er du sikker på at få varerne sikkert frem. Og du er ikke presset til at være hjemme. fragtmanden kan sætte dem i din forhave, ved dørtrinnet eller få en nøgle og sætte varerne ind. Man kan hos nogle udbydere bede dem placere madvarer i køleskabet mod betaling.

Mange oplever derudover at bruge mindre ved at købe ind over nettet, da de går udenom dumme køb, bæreposer, transportpris og nedsatte unødvendigheder.

Overvejer du at købe ind via nettet er der ingen undskyldning. Har du førhen købt hos nogle af dem, så er der mange gode starttilbud for helt nye kunder hos de andre.