Vi har udskiftet de normale supermarkeder ud med dem som er online. Der er nemlig flere gode ting ved at købe ind digitalt. Mere end 19 % af Danmark gør i dag deres vareindkøb vi internettet. Hvis væksten fortsætter, så vil man se mange flere fysiske butikker dreje nøglen om de kommende år.

 

Hvorfor er det et hit?
I dagens Danmark, hvor tiden er en mangelvare, så er det at handle og kokkerering nogle tidsrøvere. Det skal primært være nemt. Specielt madindkøb er forbundet med stress i en tidsknap dagligdag, hvor job, uddannelse, venner, motion og hobby skal balanceres. Derfor er det lettere at lave sine indkøb i sofaen med ganske få klik og få det bragt til døren dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis man kigger nærmere på madselskaberne, så er især madkasser blevet en succes. Først indtog grøntkasser og kasser med frugt Danmark, men de seneste år er sampakkede måltidskasser blevet en trend. Her får du sendt mad til alle ugens dage – Én pose til hver dag. derved eliminerer du madspild, fordi du ikke ligger inde med 7 avocadoer eller andet.

En lille pulsering vi ser i branchen er forstegt mad, som sælges i ildfaste bakker, der blot skal færdiggøres. Der er dog en begrænsning på leveringen i landet fra det madsted, hvor det er blevet lavet, p.g.a. fødevarelovgivningen. Men vi tiljulber det. Primært nytårsmenuen trender.

retnemt

Og så har vi også taget Davli, Shobr og de andre online supermarkeder til sig. De netbaserede supermarkeder har dog plads til at forbedre sig. Kulturen er stadig umoden, men vi er ligeglade, for klare fordele har for længst overhalet generne. Den spirende interesse betyder nemlig også at leveringspriserne sænkes og derved kan fragtpriser ikke være en grund til ikke at shoppe ind hos de online supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på kur, er diabetiker, vegetar eller noget helt andet, så kan du købe det hos de mange leverandører af måltidskasser og online supermarked. Find det koncept, som passer til dine ønsker. Og vareudbudet bliver kun større. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke begrænset af plads, som et fysisk supermarked. Varehylderne er populært sagt uendeligt.

 

Levering til dig

Hvis vi ser væk fra de øer uden bro, så er de fleste udbydere vareudbringende i hele Danmark. Derudover tilbyder de diverse løsninger for at sikre, at din levering er let og sikker. Med tøris, punktlig levering og varenet, så er man sikker på at få sine dagligvarer helskindet frem. Og du er ikke engang tvunget til at være hjemme når varebilen kommer. fragtmanden kan sætte dem i din baghave, ved dørtrinnet eller få en nøgle og stille varerne indenfor. Du kan hos udvalgte udbydere bede dem putte madvarerne i køl for et mindre beløb.

Mange danskere oplever desuden at spare mange penge ved at købe ind på internettet, da de undgår ekstrakøb, plastikposer, benzin til bilen og spotvarer.

Overvejer du at komme i gang er der gode argumenter for at lade være. Har du førhen købt hos nogle af dem, så er der masser af gode velkomstgaver for nye kunder hos de andre.