Danskerne har udskiftet de normale supermarkeder ud med de webbaserede. Der er nemlig flere plusser ved at købe dagligvarer digitalt. Mere end 23 procent af de danske husstand gør nu deres indkøb af dagligvarer over nettet. Hvis væksten fortsætter, så vil vi se mange flere traditionelle dagligvarebutikker dreje nøglen om i fremtiden.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu om stunder, hvor tid er en mangel, så er dagligvareindkøb og det at lave mad nogle at de hverdagsting som tager tid. Det skal præcis derfor være nemt og hurtigt. Specielt dagligvareindkøb er noget danskerne forbinder med stress i en hektisk hverdag, hvor job, efteruddannelse, venner, løb og fritidsinteresser skal prioriteres. Derfor er det meget lettere at lave dagligvareindkøbene i i toget med få klik og få det fragtet til din hoveddør allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når man tager et kig på de digital supermarkeder, så er specielt færdigpakket aftensmad blevet en succes. Allerførst kom til grøntkasser og kasser med frugt markedet, men de senere år er færdigpakkede måltidskasser blevet populært. Her får man sendt mad til hele ugen – Én madret per dag. På den måde eliminerer du også madspild, fordi du ikke brænder inde med 4 løg eller lignende.

En mindre ting man ser i branchen er forstegt mad, som leveres i foliobakker, som blot skal laves færdig. Der er en udfordring på leveringen i landet fra det madsted, hvor det er blevet lavet, pga. hygiejne. Men vi er vilde med det. Specielt nytårmiddagen er populær.

retnemt

Og så har vi danskere også taget Osuma, Shobr og alle de andre supermarkeder til sig. De webbaserede dagligvarebutikker har stadig rum til forbedringer. Kulturen er stadig ung, men vi er bedøvende ligeglade, for klare fordele har for længe siden overhalet ulemperne. Den stigende vækst betyder at leveringspriserne minimeres og derfor kan dette ikke være en grund til ikke at shoppe ind hos de netbaserede supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på slankekur, er allergiker, økofreak eller noget helt andet, så kan man købe det ved de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det mad, som matcher dine ønsker. Og varehylderne bliver kun større. De digitale supermarkeder er jo ikke begrænset af fysisk plads, som et traditionelt supermarked. Hylderne er næsten uendeligt.

 

Mad til døren

Hvis du ser bort fra de øer uden bro, så er næsten alle udbydere vareudbringende i hele Danmark. Og de tilbyder diverse tjenester for at imødekomme, at din modtagelse er problemfri og kvalitetssikret. Med tør-is, punktlig levering og flamingokasser, så er du sikker på at få sit indkøb sikkert frem. Og du er ikke engang tvunget til at være i hjemmet. firmaerne kan bare stille dem i din forhave, ved dørtrinnet eller få en nøgle og sætte varerne ind. Man kan hos flere udbydere bede dem placere madvarer i køkkenet mod betaling.

Mange danskere oplever desuden at spare mange penge ved at handle ind på internettet, da de undgår dumme køb, bæreposer, benzin til bilen og luksuskøb.

Tænker du at komme i gang er der ingen undskyldning. Har du førhen prøvet nogle af dem, så er der masser af gode startpakker for nye kunder hos de andre madfirmaer.