Vi har skiftet de fysiske dagligvarebutikker ud med dem som er online. Der er faktisk mange fordele ved at købe mad over internettet. Over 21 % af danskerne gør nu deres dagligvareindkøb vi internettet. Hvis dette fortsætter, så vil man se mange af de normale dagligvarebutikker lukke og slukke i fremtiden.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu til dags, hvor tiden er en mangelvare, så er det at købe ind og kokkerering nogle at de hverdagsting som tager tid. Det skal primært være nemt. Især madvareindkøb er noget man forbinder med stress i en hektisk hverdag, hvor job, efteruddannelse, venner, motion og hobbyer skal prioriteres. Af den årsag er det lettere at gøre indkøbene i sofaen med få click og få det leveret til din hoveddør allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis vi kigger på madleverandørerne, så er især færdigpakket aftensmad blevet et hit. Allerførst kom til grøntkasser og kasser med frugt dansk madkultur, men de sidste år er færdigpakkede måltidskasser blevet en tendens. Her får du leveret madvarer til 1 uge – 1 madret for hver dag. Således minimerer vi madspild, fordi vi ikke brænder inde med 7 avocadoer eller andet.

En mindre puls vi ser i markedet er halvbagt middagsmad, som fås i aluminiumsbakker, som blot skal afbages. Der er dog en begrænsning på leverancen i landet fra det madsted, hvor det er blevet lavet, pga. fødevaresikkerheden. Men vi tiljulber det. Specielt nytårmiddagen trender.

retnemt

Og så har vi danskere også taget Davli, Shobr og alle de andre digitale supermarkeder til os. De webbaserede dagligvarebutikker har dog rum til forbedringer. Branchen er stadig prematur, men vi er bedøvende ligeglade, for plusserne har for lang tid siden udkonkurreret alle bagdelene. Den øgede vækst betyder at leveringsomkostningerne minimeres og derved kan fragtpriser ikke være en undskyldning for ikke at købe ind hos de digitale købmænd.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på skrump, er diabetiker, vegetar eller noget helt andet, så kan du finde det blandt de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det, der passer til dine ønsker. Og vareudbudet bliver større og større. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke begrænset på sammet måde af plads, som et gammeldags supermarked. Hylderne er populært sagt ubegrænsede.

 

Levering til dørtrinnet

Hvis man ser væk fra de udvalgte øer, så er mange af udbyderne vareudbringende i hele landet. Derudover tilbyder de diverse løsninger for at tilgodese, at din modtagelse er problemfri og kvalitetssikret. Med tøris, punktlig levering og varenet, så er du sikker på at få sit indkøb sikkert frem. Og du skal ikke være i hjemmet. De kan stille dem i din garage, ved døren eller få en nøgle og låse sig ind. Du kan ved flere madfirmaer bede dem placere varerne i køkkenet for et ekstra beløb.

Mange danskere oplever yderligere at spare mange penge ved at købe ind over nettet, da de går udenom ekstrakøb, plastikposer, benzin og luksuskøb.

Overvejer du at prøve det er der masser af penge at spare. Har du allerede købt hos nogle af dem, så er der mange gode introtilbud for nye kunder hos de andre madfirmaer.