Vi har skiftet de fysiske supermarkeder ud med dem som er online. Der er nemlig mange plusser ved at handle dagligvarer over nettet. Over 20 procent af den danske beholkning gør allerede nu deres dagligvareindkøb via nettet. Hvis trenden fortsætter, så vil vi se mange af de traditionelle supermarkeder lukke de kommende år.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu til dags, hvor tiden er en mangel, så er det at købe ind og madtilberedning nogle tidsrøvere. Det skal primært være let. Især det at handle er noget danskerne forbinder med stress i en tidsknap dagligdag, hvor arbejde, uddannelse, venner, træning og hobby skal prioriteres. Af den årsag er det meget lettere at gøre dagligvareindkøbene i i lænestolen med 24 klik og få sine varer bragt til døren allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når vi kigger på de digitale madfirmaer, så er specielt måltidskasserne blevet trend. Allerførst indtog grønt- og kasser med frugt dansk madkultur, men de sidste år er klargjorte måltidskasser blevet populært. Med disse får man leveret madvarer til hele ugen – Én kasse for hver dag. derved minimerer man madspild, fordi du ikke brænder inde med 3 rødløg eller lignende.

En lille tendens vi ser i branchen er halvlavet mad, som fås i alubakker, som blot skal opvarmes. Der er en begrænsning på leverancen i landet fra det madsted, hvor det er blevet forstegt, p.g.a. fødevaresikkerheden. Men vi elsker det. Specielt nytårsmaden er populær.

retnemt

Og så har vi danskere også taget Osuma, Shobr og alle de andre online supermarkeder til sig. De digitale dagligvarebutikker har dog plads til forbedringer. Markedet er stadig prematur, men vi danskere er bedøvende, for de åbenlyse fordele har for lang tid siden løbet fra ulemperne. Den øgede interesse betyder nemlig også at transportomkostningerne sænkes og derved kan fragtpriser ikke længere være en årsag til ikke at købe ind hos de webbaserede supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på slankekur, er allergiker, økofreak eller noget helt andet, så kan du købe det ved de mange leverandører af måltidskasser og online supermarked. Find det, der matcher dine behov. Og udvalget bliver større og større. De digitale butikker er jo ikke udfordret af fysisk plads, som et normalt supermarked. Mulighederne er populært sagt endeløse.

 

Levering til hoveddøren

Hvis vi ser væk fra de småøer, så er næsten alle af udbyderne leverende i hele landet. Derudover tilbyder de diverse muligheder for at imødekomme, at din levering er problemfri og af høj sikkerhed. Med tøris, timeintervaller og flamingokasser, så er du sikker på at få sit indkøb helskindet frem. Og du skal ikke være hjemme når varebilen kommer. De kan stille dem i din udestue, ved døren eller få en nøgle og sætte varerne ind. Du kan ved nogle madfirmaer bede dem putte madvarerne i dit køleskab for et ekstra beløb.

Mange oplever yderligere at bruge mindre ved at købe ind på internettet, da de slipper for ligegyldige køb, plastikposer, diesel til bilen og spotvarer.

Overvejer du at komme i gang er der masser af konkrete fordele. Har du allerede købt hos nogle af dem, så er der mange gode starttilbud for nye kunder hos de andre.