Danmark har skiftet de fysiske dagligvarebutikker ud med dem på internettet. Der er nemlig en lang række plusser ved at handle mad over nettet. Mere end 20 procent af danskerne gør nu deres købmandsindkøb over internettet. Hvis trenden fortsætter, så vil man se flere og flere traditionelle dagligvarebutikker lukke i fremtiden.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu om stunder, hvor tiden er en mangel, så er det at handle og køkkenkunsten nogle at de ting som stjæler tid. Det skal primært være nemt og hurtigt. Især det at købe ind er forbundet med stress i en hektisk hverdag, hvor job, uddannelse, venner, træning og fritidsinteresser skal tilgodeses. Derfor er det bare nemmere at lave dagligvareindkøbene i hjemmefra med 27 museklik og få varerne fragtet til din hoveddør dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når man kigger nærmere på de online supermarkeder, så er især kasser med måltidsingredienser blevet en populær ting. Først kom til grøntsagskasser og kasser med frugt markedet, men de senere år er færdigpakkede måltidskasser blevet en tendens. Der får man sendt mad til alle ugens dage – 1 kasse for hver dag. Således minimerer du madspild, fordi man ikke brænder inde med 3 avocadoer eller det der er værre.

En svag puls vi ser i markedet er halvbagt mad, som fås i aluminiumsbakker, der kun skal afbages. Der er en udfordring på leveringen i landet fra det køkken, hvor det er blevet produceret, pga. fødevarelovgivningen. Men vi er stadig vilde med det. Specielt aftensmaden til nytår trender.

retnemt

Og så har danskerne også taget Davli, Nemlig og de andre supermarkeder til os. De netbaserede supermarkeder har dog rum til at gøre tingene bedre. Branchen er stadig prematur, men vi er ligeglade, for klare fordele har for lang tid siden opvejet alle bagdelene. Den voksende købelyst betyder nemlig også at leveringspriserne sænkes og derfor kan det ikke længere være en grund til ikke at handle ind hos de online supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på kur, er allergiker, økofreak eller noget fjerde, så kan du finde det ved de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det mad, som matcher dine ønsker. Og udvalget bliver kun større. De digitale supermarkeder er jo ikke begrænset af plads, som et fysisk supermarked. Mulighederne er med andre ord uendeligt.

 

Levering til døren

Hvis man ser bort fra de øer uden bro, så er mange af udbyderne leverende i hele landet. Derudover tilbyder de forskellige services for at sikre, at din levering er bekvemt og kvalitetssikret. Med frostposer, punktlig levering og plastikkasser, så er du sikker på at få sine varer helskindet frem. Og du behøver ikke engang være i hjemmet. firmaerne kan sætte dem i din forhave, ved havelågen eller få en nøgle og stille varerne indenfor. Man kan hos flere madfirmaer bede dem placere madvarerne i dit køleskab for et mindre beløb.

Mange oplever derudover at spare penge ved at handle ind over nettet, da de går udenom impulskøb, bæreposer, benzin og spotvarer.

Overvejer du at komme i gang er der ingen undskyldning. Har du førhen købt hos nogle af dem, så er der masser af gode velkomstgaver for helt nye kunder hos de andre.