Danskerne har skiftet de normale supermarkeder ud med dem på internettet. Der er nemlig en lang række fordele ved at købe aftensmad online. Over 20 procent af Danmark gør nu deres vareindkøb vi internettet. Hvis det fortsætter, så vil man se flere og flere normale supermarkeder forsvinde de næste mange år.

 

Hvorfor er det et hit?
I dagens Danmark, hvor tiden er en konstant mangelvare, så er madvareindkøb og madtilberedning nogle at de ting som stjæler tid. Det skal primært være ubesværligt. Specielt det at købe ind er forbundet med stress i en tidsknap hverdag, hvor arbejde, uddannelse, venner, styrketræning og fritid skal prioriteres. Af den grund er det mere bekvemt at gøre indkøbene i i toget med 25 museklik og få det kørt til din dør dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når vi kigger på de online supermarkeder, så er især færdigpakkede måltidskasser blevet en succes. Allerførst kom til grøntkasser og kasser med frugt Danmark, men de sidste år er færdigpakkede måltidskasser blevet et hit. Her får du sendt madvarer til 1 uge – Én kasse til hver dag. På den måde undgå man madspild, fordi vi ikke ligger inde med 3 tomater eller andet.

En lille puls man ser i markedet er halvbagt middagsmad, som fås i foliobakker, som blot skal laves færdig. Der er en udfordring på leverancen i Danmark fra det madsted, hvor det er blevet forstegt, på grund af fødevaresikkerheden. Men vi elsker det. Specielt maden til nytårsaften trender.

retnemt

Og så har vi danskere også taget Coop, Nemlig og alle de andre supermarkeder til os. De digitale dagligvarebutikker har stadig rum til forbedringer. Kulturen er stadig umoden, men vi danskere er bedøvende, for de åbenlyse fordele har for lang tid siden udkonkurreret generne. Den spirende vækst betyder også at leveringspriserne bliver mindre og derved kan dette ikke være en undskyldning for ikke at handle ind hos de digitale dagligvarebutikker.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på skrump, er allergiker, økofreak eller noget helt 4., så kan man købe det blandt de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det udbud, som passer til dine ønsker. Og varehylderne bliver kun større. De digitale supermarkeder er jo ikke udfordret af fysisk plads, som et fysisk supermarked. Hylderne er populært sagt ubegrænsede.

 

Levering til døren

Hvis du ser væk fra de øer uden bro, så er langt de fleste udbydere leverende i hele landet. Derudover tilbyder de diverse muligheder for at tilgodese, at din levering er bekvemt og kvalitetssikret. Med isposer, punktlig levering og madposer, så er du sikker på at få varerne helskindet frem. Og du behøver ikke være hjemme. De kan sætte dem i din garage, ved hoveddøren eller få en nøgle og stille varerne indenfor. Man kan hos udvalgte madfirmaer bede dem placere madvarerne i dit køleskab for et ekstra beløb.

Mange oplever desuden at bruge mindre ved at købe ind på internettet, da de slipper for ligegyldige køb, bæreposer, benzin til bilen og tilbudsvarer.

Overvejer du at prøve det er der masser af penge at spare. Har du tidligere købt hos nogle af dem, så er der mange gode starttilbud for helt nye kunder hos de andre.