Vi har udskiftet de traditionelle dagligvarebutikker ud med de digitale. Der er nemlig en lang række plusser ved at handle ind online. Over 23 procent af danskerne gør i dag deres dagligvareindkøb vi internettet. Hvis det fortsætter, så vil man se mange af de traditionelle butikker lukke de kommende år.

 

Hvorfor er det et hit?
I dagens Danmark, hvor tiden er en mangelvare, så er det at købe ind og madtilberedning nogle at de hverdagsting som tager tid. Det skal bogstavelig talt være let. Specielt madvareindkøb er noget man forbinder med stress i en hektisk hverdag, hvor arbejde, studier, familie, løb og hobbyer skal tilgodeses. Af den årsag er det meget lettere at gøre sine indkøb i i lænestolen med få museklik og få varerne bragt til din dør dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når man kigger nærmere på madfirmaerne, så er især kasser med måltidsingredienser blevet et hit. Allerførst kom til grønt- og frugtkasser dansk madkultur, men de senere år er klargjorte måltidskasser blevet en trend. Med disse får du leveret mad til hele ugen – 1 pose for hver dag. På den måde minimerer man madspild, fordi man ikke brænder inde med 4 bagekartofler eller andet.

En lille puls man ser i branchen er halv-lavet mad, som fås i foliobakker, der kun skal færdiggøres. Der er dog en umulighed på leverancen i Danmark fra det sted, hvor det er blevet forstegt, pga. fødevarelovgivningen. Men vi er stadig vilde med det. Specielt nytårsmenuen er populær.

retnemt

Og så har vi også taget Coop, Shobr og de andre til os. De digitale supermarkeder har stadig rum til at forbedre sig. Markedet er stadig umoden, men vi er bedøvende ligeglade, for fordelene har for længe siden opvejet generne. Den spirende vækst betyder at transportpriserne bliver mindre og derved kan det ikke være en årsag til ikke at handle ind hos de webbaserede supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på slankekur, er glutenfri, vegetar eller noget fjerde, så kan du finde det hos de mange leverandører af måltidskasser og online supermarked. Find det udbud, der passer til dine ønsker. Og varehylderne bliver ikke mindre. De digitale butikker er jo ikke udfordret af fysisk plads, som et traditionelt supermarked. Hylderne er næsten ubegrænsede.

 

Levering til døren

Hvis man ser bort fra de mindre øer, så er langt de fleste af udbyderne vareudbringende i hele landet. Derudover tilbyder de diverse muligheder for at tilgodese, at din modtagelse af varerne er let og kvalitetssikret. Med frostposer, nøjagtig levering og varenet, så er man sikker på at få sit indkøb helskindet frem. Og du behøver ikke engang være hjemme. firmaerne kan bare placere dem i din garage, ved dørtrinnet eller få en nøgle og låse sig ind. Man kan ved udvalgte madfirmaer bede dem stille madvarerne i køkkenet for et ekstra beløb.

Mange danskere oplever yderligere at spare penge ved at købe ind på internettet, da de undgår ekstrakøb, plastikposer, benzin til bilen og spot-varer.

Tænker du at købe ind via nettet er der ingen gode undskyldninger. Har du allerede prøvet nogle af dem, så er der masser af gode velkomsttilbud for ikke-tidligere kunder hos de andre madfirmaer.