Danmark har udskiftet de traditionelle supermarkeder ud med dem som er online. Der er faktisk flere fordele ved at handle ind online. Mere end 18 procent af danskerne gør nu deres dagligvareindkøb vi internettet. Hvis væksten fortsætter, så vil man se en stor andel af de fysiske supermarkeder lukke og slukke de næste mange år.

 

Hvorfor er det et hit?
I dagens Danmark, hvor tiden er en mangel, så er det at købe ind og madtilberedning nogle at de hverdagsting som tager tid. Det skal derfor være ultra nemt. Især dagligvareindkøb er noget danskerne forbinder med stress i en tidsknap hverdag, hvor job, uddannelse, venner, sundhed og fritidsinteresser skal prioriteres. Præcis derfor er det bare nemmere at gøre dagligvareindkøbene i sofaen med 25 museklik og få det leveret til din hoveddør dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis man tager et kig på de online supermarkeder, så er især færdigpakkede måltidskasser blevet en succes. Allerførst kom til grønt- og frugtkasser dansk madkultur, men de seneste år er færdige måltidskasser blevet populært. Med disse får du sendt madvarer til 1 uge – Én madret for hver dag. derved minimerer vi madspild, fordi du ikke ligger inde med 4 tomater eller det der er værre.

En svag tendens man ser i markedet er halv-lavet middagsmad, som sælges i ovnfaste fade, der blot skal laves færdig. Der er dog en umulighed på leveringen i Danmark fra det sted, hvor det er blevet forstegt, på grund af fødevaresikkerheden. Men vi elsker det. Primært nytårsmenuen er populær.

retnemt

Og så har danskerne også taget Davli, Shobr og alle de andre online supermarkeder til os. De digitale supermarkeder har dog plads til at gøre tingene bedre. Kulturen er stadig umodnet, men vi er bedøvende ligeglade, for de indlysende fordele har for længst opvejet generne. Den stigende købelyst betyder også at fragtpriser bliver mindre og derved kan det ikke være en grund til ikke at købe ind hos de netbaserede supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på kur, er laktoseintolerant, økofreak eller noget fjerde, så kan man købe det blandt de mange leverandører af måltidskasser og online supermarked. Find det udbud, der matcher dine ønsker. Og vareudbudet bliver kun større. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke udfordret af plads, som et normalt supermarked. Varehylderne er populært sagt uendeligt.

 

Levering til dørtrinnet

Hvis vi ser bort fra de småøer, så er langt de fleste af udbyderne landsdækkende. Derudover tilbyder de forskellige muligheder for at tilsikre, at din levering er bekvemt og kvalitetssikret. Med køleposer, timeintervaller og plastikkasser, så er du sikker på at få varerne godt frem. Og du er ikke presset til at være hjemme. fragtmanden kan placere varerne i din carport, ved havelågen eller få en nøgle og låse sig ind. Du kan hos flere madfirmaer bede dem placere madvarer i køl mod betaling.

Mange danskere oplever yderligere at bruge mindre ved at købe ind online, da de går udenom dumme køb, bæreposer, diesel til bilen og spot-varer.

Overvejer du at handle online er der ingen gode undskyldninger. Har du tidligere købt hos nogle af dem, så er der mange gode starttilbud for ikke-tidligere kunder hos de andre.