Danskerne har udskiftet de normale supermarkeder ud med de digitale. Der er nemlig flere gode ting ved at handle mad digitalt. Mere end 21 % af de danske husstand gør i dag deres købmandsindkøb via nettet. Hvis trenden bliver ved, så vil man se mange normale supermarkeder dreje nøglen om de kommende år.

 

Hvorfor er det et hit?
I dagens Danmark, hvor tiden er en underskudsting, så er madindkøb og køkkenkunsten nogle nogle af de hverdagsaspekter, som tager tid. Det skal bogstavelig talt være nemt og hurtigt. Specielt det at handle er noget man forbinder med stress i en travlt dagligdag, hvor karriere, efteruddannelse, venner, motion og hobbyer skal prioriteres. Af den grund er det lettere at lave indkøbene i der hjemme med 21 click og få varerne bragt til din hoveddør allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når man kigger nærmere på udbyderne, så er især færdigpakkede måltidskasser blevet en populær ting. Allerførst indtog grønt- og kasser med frugt Danmark, men de sidste år er færdige måltidskasser blevet en trend. Med disse får man sendt madvarer til alle ugens dage – 1 madret til hver dag. derved undgå man også madspild, fordi vi ikke brænder inde med 4 tomater eller andet.

En mindre tendens man ser i branchen er halvlavet mad, som fås i alubakker, som kun skal færdiggøres. Der er en begrænsning på leveringen i Danmark fra det madsted, hvor det er blevet lavet, p.g.a. hygiejne. Men vi er stadig vilde med det. Især aftensmaden til nytår er populær.

retnemt

Og så har vi også taget Davli, Shobr og de andre til sig. De digitale dagligvarebutikker har dog plads til at gøre tingene bedre. Branchen er stadig umoden, men vi danskere er ligeglade, for fordelene har for længst udkonkurreret ulemperne. Den stigende købelyst betyder nemlig også at transportpriserne nedbringes og derved kan det ikke være en grund til ikke at handle ind hos de digitale købmænd.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på slankekur, er diabetiker, vegetar eller noget helt andet, så kan du købe det hos de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det, som passer til dine behov. Og udvalget bliver større og større. De digitale supermarkeder er jo ikke udfordret af plads, som et gammeldags supermarked. Mulighederne er næsten uendeligt.

 

Levering til døren

Hvis vi ser væk fra de småøer, så er de fleste madfirmaer landsdækkende. Derudover tilbyder de forskellige løsninger for at tilsikre, at dine varer er problemfri og sikker. Med frostposer, nøjagtig levering og varenet, så er man sikker på at få sit indkøb godt frem. Og du er ikke presset til at være hjemme når varebilen kommer. fragtmanden kan stille varerne i din udestue, ved bagdøren eller få en nøgle og sætte varerne ind. Man kan ved nogle madfirmaer bede dem placere varerne i køkkenet for et mindre beløb.

Mange danskere oplever desuden at bruge mindre ved at købe ind online, da de slipper for impulskøb, plastikposer, benzin til bilen og spotvarer.

Overvejer du at prøve det er der ingen undskyldning. Har du førhen købt hos nogle af dem, så er der mange gode velkomstgaver for helt nye kunder hos de andre.