Danskerne har udskiftet de fysiske dagligvarebutikker ud med dem på internettet. Der er nemlig en lang række fordele ved at handle ind over nettet. Over 19 procent af danskerne gør nu deres dagligvareindkøb vi internettet. Hvis væksten bliver ved, så vil man se en stor andel af de traditionelle supermarkeder dreje nøglen om i årene der kommer.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu om stunder, hvor tid er en konstant mangelvare, så er det at handle og kokkerering nogle tidsrøvere. Det skal derfor være ubesværligt. Især madvareindkøb er forbundet med stress i en hektisk dagligdag, hvor karriere, uddannelse, familie, styrketræning og fritid skal balanceres. Netop derfor er det lettere at gøre sine indkøb i sofaen med 27 museklik og få det leveret til hovedføren dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis vi tager et kig på madleverandørerne, så er især madkasser blevet trend. Først indtog grøntkasser og kasser med frugt dansk madkultur, men de sidste år er sampakkede måltidskasser blevet populært. Her får man leveret madvarer til alle ugens dage – Én måltid per dag. På den måde minimerer man også madspild, fordi vi ikke brænder inde med 5 rødløg eller andet.

En mindre tendens man ser i branchen er forstegt aftensmad, som fås i ovnfaste fade, som blot skal varmes. Der er en udfordring på leverancen i Danmark fra det sted, hvor det er blevet produceret, pga. fødevarelovgivningen. Men vi er stadig vilde med det. Primært nytårsmaden er populær.

retnemt

Og så har vi også taget Coop, Shobr og de andre til sig. De netbaserede supermarkeder har stadig plads til at gøre tingene bedre. Markedet er stadig umoden, men vi danskere er bedøvende ligeglade, for fordelene har for lang tid siden opvejet alle bagdelene. Den voksende købelyst betyder også at leveringspriserne bliver mindre og derfor kan dette ikke længere være en årsag til ikke at shoppe ind hos de webbaserede supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på skrump, er diabetiker, veganer eller noget fjerde, så kan du finde det hos de mange leverandører af måltidskasser og online supermarked. Find det, der passer til dine ønsker. Og varehylderne bliver større og større. De digitale butikker er jo ikke udfordret af plads, som et normalt supermarked. Mulighederne er med andre ord ubegrænsede.

 

Levering til dørtrinnet

Hvis du ser bort fra de mindre øer, så er langt de fleste af udbyderne vareudbringende i hele landet. Derudover tilbyder de forskellige services for at sikre, at din modtagelse af varerne er nem og af høj sikkerhed. Med tør-is, præcis levering og flamingokasser, så er du sikker på at få varerne godt frem. Og du behøver ikke engang være hjemme. firmaerne kan bare stille dem i din baghave, ved havelågen eller få en nøgle og stille varerne indenfor. Man kan ved udvalgte udbydere bede dem placere madvarer i køl for et mindre beløb.

Mange danskere oplever desuden at spare penge ved at handle ind over nettet, da de går udenom dumme køb, bæreposer, diesel og luksuskøb.

Overvejer du at handle online er der ingen undskyldning. Har du førhen købt hos nogle af dem, så er der masser af gode velkomstgaver for ikke-tidligere kunder hos de andre madfirmaer.