Vi har udskiftet de fysiske dagligvarebutikker ud med de webbaserede. Der er nemlig en lang række gode ting ved at handle ind digitalt. Mere end 19 % af den danske beholkning gør allerede nu deres købmandsindkøb over internettet. Hvis trenden bliver ved, så vil vi se mange normale supermarkeder lukke og slukke i årene der kommer.

 

Hvorfor er det et hit?
I en tid, hvor tiden er en mangelvare, så er madvareindkøb og det at lave mad nogle at de ting som stjæler tid. Det skal præcis derfor være nemt. Specielt dagligvareindkøb er noget danskerne forbinder med stress i en travlt dagligdag, hvor karriere, uddannelse, venner, sundhed og fritid skal tilgodeses. Præcis derfor er det lettere at gøre dagligvareindkøbene i der hjemme med 20 click og få sine varer leveret til din dør allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis man kigger på de digitale madfirmaer, så er især kasser med måltidsingredienser blevet trend. Først kom til grøntsagskasser og kasser med frugt markedet, men de senere år er sampakkede måltidskasser blevet en trend. Med disse får du sendt madvarer til 1 uge – 1 kasse til hver dag. derved undgå vi også madspild, fordi man ikke brænder inde med 4 tomater eller det der er værre.

En svag pulsering vi ser i branchen er forstegt aftensmad, som leveres i alubakker, der kun skal færdiggøres. Der er en begrænsning på leveringen i Danmark fra det madsted, hvor det er blevet produceret, pga. hygiejne. Men vi er vilde med det. Især maden til nytårsaften er populær.

retnemt

Og så har danskerne også taget Coop, Irma.dk og alle de andre supermarkeder til sig. De netbaserede dagligvarebutikker har stadig rum til at gøre tingene bedre. Markedet er stadig umoden, men vi er bedøvende ligeglade, for fordelene har for lang tid siden udkonkurreret alle bagdelene. Den spirende købelyst betyder at leveringspriserne minimeres og derfor kan fragtpriser ikke være en undskyldning for ikke at handle ind hos de webbaserede supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på diæt, er allergiker, raw-fooder eller noget 4., så kan du finde det blandt de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det udbud, som passer til dine behov. Og sortimenterne bliver kun større. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke begrænset af fysisk plads, som et fysisk supermarked. Varehylderne er næsten endeløse.

 

Levering til hoveddøren

Hvis vi ser bort fra de øer uden bro, så er mange madfirmaer landsdækkende. Og de tilbyder diverse tjenester for at imødekomme, at din modtagelse er problemfri og af høj sikkerhed. Med frystlegemer, nøjagtig levering og flamingokasser, så er du sikker på at få sit indkøb sikkert frem. Og du behøver ikke være i hjemmet. firmaerne kan bare stille dem i din forhave, ved hoveddøren eller få en nøgle og sætte varerne ind. Man kan hos flere udbydere bede dem placere varerne i køl for et ekstra beløb.

Mange oplever desuden at spare mange penge ved at handle ind på internettet, da de går udenom dumme køb, plastikposer, diesel og spotvarer.

Tænker du at komme i gang er der ingen undskyldning. Har du allerede købt hos nogle af dem, så er der mange gode starttilbud for ikke tidligere kunder hos de andre madfirmaer.