Danskerne har udskiftet de traditionelle dagligvarebutikker ud med dem som er online. Der er nemlig mange fordele ved at købe aftensmad over internettet. Over 21 procent af de danske husstand gør allerede nu deres dagligvareindkøb over nettet. Hvis det bliver ved, så vil vi se mange flere traditionelle dagligvarebutikker forsvinde i årene der kommer.

 

Hvorfor er det et hit?
I en tid, hvor tiden er en underskudsting, så er det at handle og madlavning nogle at de hverdagsting som tager tid. Det skal derfor være nemt og hurtigt. Specielt det at købe ind er forbundet med stress i en tidsknap hverdag, hvor job, uddannelse, venner, træning og hobby skal prioriteres. Præcis derfor er det mere bekvemt at gøre dagligvareindkøbene i i lænestolen med ganske få museklik og få det bragt til hovedføren allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis man tager et kig på de digital supermarkeder, så er især færdigpakket aftensmad blevet et hit. Først indtog grønt- og frugtkasser Danmark, men de sidste år er klargjorte måltidskasser blevet en trend. Der får man sendt madvarer til hele ugen – 1 pose for hver dag. derved eliminerer man også madspild, fordi vi ikke ligger inde med 3 løg eller det der er værre.

En svag pulsering vi ser i branchen er halvbagt middagsmad, som leveres i aluminiumsbakker, der blot skal varmes. Der er dog en udfordring på leverancen i Danmark fra det køkken, hvor det er blevet produceret, på grund af fødevaresikkerheden. Men vi er vilde med det. Primært nytårmiddagen trender.

retnemt

Og så har vi danskere også taget Davli, Nemlig og de andre online supermarkeder til sig. De webbaserede dagligvarebutikker har stadig rum til at gøre tingene bedre. Kulturen er stadig umodnet, men vi danskere er bedøvende, for plusserne har for længst løbet fra alle bagdelene. Den stigende interesse betyder også at transportomkostningerne nedbringes og derved kan fragtpriser ikke længere være en årsag til ikke at shoppe ind hos de online supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på skrump, er allergiker, raw-fooder eller noget fjerde, så kan du købe det hos de mange leverandører af måltidskasser og online supermarked. Find det koncept, der passer til dine ønsker. Og varehylderne bliver ikke mindre. De digitale butikker er jo ikke begrænset på sammet måde af fysisk plads, som et gammeldags supermarked. Varehylderne er næsten uendeligt.

 

Levering til hoveddøren

Hvis du ser bort fra de små øer, så er næsten alle af udbyderne vareudbringende i hele Danmark. Og de tilbyder forskellige løsninger for at sikre, at din levering er let og kvalitetssikret. Med køleposer, nøjagtig levering og varenet, så er man sikker på at få sine dagligvarer godt frem. Og du behøver ikke engang være i hjemmet. fragtmanden kan stille varerne i din forhave, ved døren eller få en nøgle og låse sig ind. Du kan ved udvalgte udbydere bede dem stille varerne i køleskabet mod betaling.

Mange danskere oplever desuden at bruge mindre ved at handle ind online, da de undgår ligegyldige køb, bæreposer, diesel og nedsatte unødvendigheder.

Tænker du at prøve det er der masser af konkrete fordele. Har du førhen købt hos nogle af dem, så er der masser af gode startpakker for nye kunder hos de andre.