Danmark har udskiftet de fysiske supermarkeder ud med de internetbaserede. Der er nemlig mange gode ting ved at handle aftensmad over internettet. Mere end 18 % af danskerne gør allerede nu deres indkøb af dagligvarer over internettet. Hvis det bliver ved, så vil vi se mange flere traditionelle butikker lukke i fremtiden.

 

Hvorfor er det et hit?
I en tid, hvor tiden er en konstant mangelvare, så er det at handle og madlavning nogle tidsrøvere. Det skal med andre ord være ultra nemt. Især madindkøb er noget man forbinder med stress i en hektisk hverdag, hvor arbejde, uddannelse, venner, træning og fritidsinteresser skal tilgodeses. Af den grund er det lettere at lave dagligvareindkøbene i i lænestolen med få click og få varerne leveret til din dør dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når man kigger nærmere på de digital supermarkeder, så er specielt måltidskasserne blevet et hit. Allerførst indtog grøntsagskasser og kasser med frugt markedet, men de sidste år er klargjorte måltidskasser blevet en tendens. Her får man sendt mad til 1 uge – 1 madret per dag. Således minimerer vi madspild, fordi vi ikke ligger inde med 5 løg eller det der er værre.

En mindre tendens vi ser i øjeblikket er halvbagt middagsmad, som fås i foliobakker, der kun skal laves færdig. Der er dog en udfordring på leverancen i Danmark fra det køkken, hvor det er blevet pakket, på grund af fødevaresikkerheden. Men vi elsker det. Primært aftensmaden til nytår trender.

retnemt

Og så har vi også taget Osuma, Shobr og alle de andre digitale supermarkeder til sig. De netbaserede supermarkeder har stadig rum til at gøre tingene bedre. Branchen er stadig ung, men vi er bedøvende, for fordelene har for længe siden udkonkurreret generne. Den voksende interesse betyder også at leveringsomkostningerne minimeres og derfor kan det ikke længere være en årsag til ikke at shoppe ind hos de digitale købmænd.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på smalkost, er diabetiker, raw-fooder eller noget helt andet, så kan du finde det ved de mange leverandører af måltidskasser og online supermarked. Find det, som matcher dine behov. Og vareudbudet bliver kun større. De digitale supermarkeder er jo ikke begrænset på sammet måde af fysisk plads, som et gammeldags supermarked. Hylderne er næsten endeløse.

 

Levering til dig

Hvis vi ser væk fra de ikke-brofast øer, så er mange af udbyderne vareudbringende i hele landet. Og de tilbyder diverse løsninger for at tilsikre, at din modtagelse er problemfri og sikker. Med tøris, nøjagtig levering og flamingokasser, så er du sikker på at få sine varer sikkert frem. Og du er ikke engang tvunget til at være hjemme når varebilen kommer. fragtmanden kan stille dem i din udestue, ved hoveddøren eller få en nøgle og sætte varerne ind. Man kan hos flere udbydere bede dem putte madvarer i køleskabet for et ekstra beløb.

Mange oplever desuden at bruge mindre ved at handle ind over nettet, da de slipper for ekstrakøb, plastikposer, busbillet og tilbudsvarer.

Tænker du at købe ind via nettet er der ingen gode undskyldninger. Har du førhen købt hos nogle af dem, så er der masser af gode introtilbud for ikke tidligere kunder hos de andre madfirmaer.