Danmark har skiftet de fysiske supermarkeder ud med de internetbaserede. Der er faktisk flere fordele ved at købe mad over internettet. Over 22 procent af danskerne gør i dag deres dagligvareindkøb over internettet. Hvis trenden bliver ved, så vil man se mange fysiske dagligvarebutikker lukke og slukke de kommende år.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu om stunder, hvor tid er en konstant mangelvare, så er det at handle og det at lave mad nogle tidstyve. Det skal bogstavelig talt være nemt. Især det at købe ind er noget man forbinder med stress i en tidsknap hverdag, hvor job, studier, familie, sundhed og fritid skal tilgodeses. Af den grund er det mere bekvemt at gøre dagligvareindkøbene i der hjemme med ganske få museklik og få varerne kørt til din dør dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når man tager et kig på madselskaberne, så er specielt færdigpakkede måltidskasser blevet en succes. Allerførst kom til grønt- og kasser med frugt dansk madkultur, men de senere år er sampakkede måltidskasser blevet populært. Med disse får man sendt mad til alle ugens dage – 1 måltid per dag. derved eliminerer vi også madspild, fordi vi ikke ligger inde med 5 løg eller andet.

En svag tendens vi ser i branchen er halv-lavet middagsmad, som sælges i ovnfaste fade, der kun skal færdiggøres. Der er dog en umulighed på leveringen i landet fra det køkken, hvor det er blevet forstegt, på grund af fødevarelovgivningen. Men vi er vilde med det. Især aftensmaden til nytår trender.

retnemt

Og så har vi også taget Davli, Irma.dk og alle de andre supermarkeder til os. De netbaserede supermarkeder har stadig rum til at forbedre sig. Branchen er stadig umoden, men vi danskere er ligeglade, for de indlysende fordele har for lang tid siden opvejet alle bagdelene. Den voksende vækst betyder også at fragtpriser bliver mindre og derved kan dette ikke længere være en årsag til ikke at handle ind hos de online supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på diæt, er allergiker, raw-fooder eller noget fjerde, så kan du finde det blandt de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det udbud, som matcher dine ønsker. Og sortimenterne bliver større og større. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke begrænset på sammet måde af fysisk plads, som et traditionelt supermarked. Mulighederne er næsten endeløse.

 

Levering til hoveddøren

Hvis vi ser væk fra de udvalgte øer, så er langt de fleste af udbyderne vareudbringende i hele landet. Og de tilbyder forskellige muligheder for at imødekomme, at din modtagelse af varerne er problemfri og sikker. Med køleelementer, præcis levering og plastikkasser, så er man sikker på at få varerne sikkert frem. Og du er ikke presset til at være hjemme. firmaerne kan stille dem i din forhave, ved hoveddøren eller få en nøgle og stille varerne indenfor. Du kan ved flere madfirmaer bede dem stille madvarer i køleskabet for ganske få penge.

Mange oplever yderligere at spare mange penge ved at handle ind på internettet, da de slipper for dumme køb, bæreposer, busbillet og slagtilbud.

Overvejer du at købe ind via nettet er der masser af konkrete fordele. Har du tidligere prøvet nogle af dem, så er der masser af gode introtilbud for nye kunder hos de andre.