Vi har udskiftet de fysiske supermarkeder ud med dem på internettet. Der er nemlig flere plusser ved at handle mad digitalt. Over 22 procent af den danske beholkning gør allerede nu deres køb af dagligvarer over nettet. Hvis det bliver ved, så vil vi se en stor andel af de normale supermarkeder dreje nøglen om de næste mange år.

 

Hvorfor er det et hit?
I en tid, hvor tid er en mangel, så er madindkøb og madtilberedning nogle at de hverdagsting som tager tid. Det skal derfor være ubesværligt. Specielt dagligvareindkøb er noget man forbinder med stress i en hektisk hverdag, hvor arbejde, studier, venner, løb og hobbyer skal tilgodeses. Præcis derfor er det bare nemmere at lave sine indkøb i sofaen med 20 klik og få sine varer fragtet til døren allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når vi tager et kig på udbyderne, så er specielt færdigpakkede måltidskasser blevet en succes. Allerførst indtog grøntkasser og frugtkasser markedet, men de sidste år er færdige måltidskasser blevet et hit. Der får du sendt mad til hele ugen – 1 madret for hver dag. derved undgå man også madspild, fordi vi ikke brænder inde med 5 avocadoer eller det der er værre.

En lille tendens man ser i markedet er halv-lavet mad, som sælges i ildfaste bakker, som blot skal opvarmes. Der er dog en umulighed på leverancen i landet fra det madsted, hvor det er blevet pakket, på grund af fødevarelovgivningen. Men vi elsker det. Primært nytårsmenuen trender.

retnemt

Og så har vi danskere også taget Coop, Shobr og alle de andre digitale supermarkeder til sig. De netbaserede dagligvarebutikker har stadig rum til forbedringer. Markedet er stadig umoden, men vi danskere er ligeglade, for de indlysende fordele har for længst udkonkurreret generne. Den øgede interesse betyder nemlig også at transportpriserne minimeres og derved kan fragtpriser ikke være en grund til ikke at købe ind hos de webbaserede supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på slankekur, er glutenfri, raw-fooder eller noget fjerde, så kan du finde det hos de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det udbud, der passer til dine ønsker. Og sortimenterne bliver ikke mindre. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke begrænset på sammet måde af plads, som et gammeldags supermarked. Varehylderne er populært sagt endeløse.

 

Mad til døren

Hvis du ser bort fra de mindre øer, så er langt de fleste madfirmaer landsdækkende. Og de tilbyder forskellige tjenester for at sikre, at dine varer er nem og kvalitetssikret. Med køleelementer, nøjagtig levering og madposer, så er man sikker på at få sine varer helskindet frem. Og du er ikke engang tvunget til at være hjemme. firmaerne kan bare placere varerne i din garage, ved havelågen eller få en nøgle og låse sig ind. Du kan hos nogle udbydere bede dem putte madvarerne i køl for ganske få penge.

Mange oplever desuden at spare penge ved at købe ind på internettet, da de slipper for impulskøb, bæreposer, busbillet og slagtilbud.

Tænker du at handle online er der gode argumenter for at lade være. Har du allerede prøvet nogle af dem, så er der mange gode starttilbud for helt nye kunder hos de andre madfirmaer.