Vi har udskiftet de traditionelle dagligvarebutikker ud med de webbaserede. Der er nemlig mange plusser ved at handle dagligvarer over internettet. Over 23 procent af den danske beholkning gør allerede nu deres købmandsindkøb vi internettet. Hvis trenden bliver ved, så vil man se mange normale butikker dreje nøglen om i årene der kommer.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu om stunder, hvor tid er en konstant mangelvare, så er det at handle og kokkerering nogle at de hverdagsting som tager tid. Det skal bogstavelig talt være ultra nemt. Især dagligvareindkøb er forbundet med stress i en travlt dagligdag, hvor arbejde, efteruddannelse, venner, træning og fritid skal balanceres. Derfor er det lettere at lave sine indkøb i sofaen med få klik og få det fragtet til din hoveddør allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når man kigger på madleverandørerne, så er specielt færdigpakkede måltidskasser blevet trend. Først indtog grøntkasser og frugtkasser markedet, men de seneste år er færdige måltidskasser blevet en tendens. Her får du sendt mad til alle ugens dage – 1 madret til hver dag. derved eliminerer vi madspild, fordi man ikke ligger inde med 5 bagekartofler eller det der er værre.

En svag tendens man ser i markedet er halv-lavet mad, som sælges i alubakker, som kun skal opvarmes. Der er en umulighed på leverancen i landet fra det madsted, hvor det er blevet lavet, p.g.a. hygiejne. Men vi tiljulber det. Primært nytårmiddagen trender.

retnemt

Og så har vi danskere også taget Coop, Nemlig og de andre til os. De webbaserede supermarkeder har stadig rum til forbedringer. Markedet er stadig umodnet, men vi er bedøvende, for fordelene har for længe siden udkonkurreret generne. Den spirende købelyst betyder nemlig også at leveringspriserne minimeres og derved kan fragtomkostninger ikke længere være en grund til ikke at købe ind hos de webbaserede supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på kur, er glutenfri, raw-fooder eller noget helt andet, så kan du købe det ved de mange leverandører af måltidskasser og online supermarked. Find det koncept, som passer til dine behov. Og sortimenterne bliver større og større. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke begrænset af fysisk plads, som et traditionelt supermarked. Hylderne er næsten uendeligt.

 

Levering til hoveddøren

Hvis du ser væk fra de småøer, så er de fleste udbydere vareudbringende i hele landet. Og de tilbyder diverse løsninger for at tilgodese, at din levering er problemfri og af høj sikkerhed. Med frostposer, punktlig levering og flamingokasser, så er man sikker på at få sine varer godt frem. Og du skal ikke være hjemme når varebilen kommer. De kan bare placere dem i din halvtag, ved bagdøren eller få en nøgle og stille varerne indenfor. Man kan ved udvalgte madfirmaer bede dem putte varerne i dit køleskab for ganske få penge.

Mange oplever desuden at spare mange penge ved at handle ind online, da de går udenom impulskøb, plastikposer, transportpris og tilbudsvarer.

Overvejer du at komme i gang er der ingen undskyldning. Har du tidligere prøvet nogle af dem, så er der mange gode startpakker for ikke tidligere kunder hos de andre madfirmaer.