Danmark har udskiftet de fysiske supermarkeder ud med de digitale. Der er faktisk en lang række gode ting ved at købe ind digitalt. Over 21 % af danskerne gør nu deres købmandsindkøb via nettet. Hvis væksten bliver ved, så vil man se mange flere normale supermarkeder lukke i årene der kommer.

 

Hvorfor er det et hit?
I dagens Danmark, hvor tid er en mangel, så er madvareindkøb og køkkenkunsten nogle at de ting som stjæler tid. Det skal præcis derfor være ultra nemt. Især det at købe ind er forbundet med stress i en hektisk dagligdag, hvor karriere, uddannelse, familie, træning og fritidsinteresser skal tilgodeses. Derfor er det meget lettere at gøre dagligvareindkøbene i hjemmefra med 27 click og få sine varer kørt til din hoveddør dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis man kigger nærmere på de online supermarkeder, så er specielt færdigpakket aftensmad blevet et hit. Allerførst kom til grøntsagskasser og frugtkasser Danmark, men de seneste år er klargjorte måltidskasser blevet en trend. Med disse får man sendt madvarer til alle ugens dage – Én kasse per dag. På den måde undgå du madspild, fordi du ikke brænder inde med 4 bagekartofler eller andet.

En mindre puls man ser i branchen er halvbagt mad, som fås i foliobakker, der blot skal færdiggøres. Der er en umulighed på leverancen i landet fra det sted, hvor det er blevet pakket, på grund af fødevaresikkerheden. Men vi er stadig vilde med det. Specielt nytårmiddagen trender.

retnemt

Og så har vi også taget Coop, Irma.dk og alle de andre supermarkeder til os. De netbaserede dagligvarebutikker har stadig plads til at gøre tingene bedre. Kulturen er stadig umoden, men vi er bedøvende ligeglade, for de indlysende fordele har for længst udkonkurreret generne. Den spirende købelyst betyder også at transportpriserne sænkes og derfor kan dette ikke længere være en årsag til ikke at handle ind hos de netbaserede supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på slankekur, er allergiker, økofreak eller noget helt andet, så kan du købe det hos de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det udbud, der passer til dine ønsker. Og sortimenterne bliver ikke mindre. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke udfordret af plads, som et fysisk supermarked. Hylderne er næsten endeløse.

 

Levering til hoveddøren

Hvis du ser bort fra de udvalgte øer, så er langt de fleste udbydere vareudbringende i hele landet. Og de tilbyder diverse services for at imødekomme, at din levering er problemfri og kvalitetssikret. Med tør-is, timeintervaller og flamingokasser, så er du sikker på at få sit indkøb sikkert frem. Og du behøver ikke engang være hjemme når varebilen kommer. De kan stille varerne i din halvtag, ved dørtrinnet eller få en nøgle og låse sig ind. Man kan hos udvalgte udbydere bede dem placere varerne i køkkenet for ganske få penge.

Mange oplever derudover at spare penge ved at købe ind på internettet, da de undgår impulskøb, bæreposer, diesel til bilen og luksuskøb.

Overvejer du at komme i gang er der ingen gode undskyldninger. Har du førhen købt hos nogle af dem, så er der mange gode velkomstgaver for nye kunder hos de andre.