Vi har udskiftet de normale supermarkeder ud med dem på internettet. Der er nemlig flere fordele ved at købe aftensmad over internettet. Mere end 18 procent af Danmark gør i dag deres købmandsindkøb over nettet. Hvis trenden fortsætter, så vil vi se mange af de normale dagligvarebutikker lukke i årene der kommer.

 

Hvorfor er det et hit?
I dagens Danmark, hvor tiden er en konstant mangelvare, så er madvareindkøb og køkkenkunsten nogle at de ting som stjæler tid. Det skal bogstavelig talt være ultra nemt. Specielt madindkøb er noget man forbinder med stress i en tidsknap hverdag, hvor karriere, studier, familie, motion og hobbyer skal tilgodeses. Netop derfor er det bare nemmere at lave sine indkøb i hjemmefra med 20 click og få sine varer fragtet til døren dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Hvis vi tager et kig på udbyderne, så er især måltidskasserne blevet en populær ting. Allerførst kom til grøntkasser og frugtkasser dansk madkultur, men de sidste år er sampakkede måltidskasser blevet en trend. Her får man leveret madvarer til hele ugen – 1 madret til hver dag. Således undgå man også madspild, fordi du ikke brænder inde med 4 løg eller det der er værre.

En mindre tendens man ser i markedet er halvlavet aftensmad, som sælges i foliobakker, der blot skal varmes. Der er en udfordring på leverancen i Danmark fra det sted, hvor det er blevet pakket, på grund af fødevaresikkerheden. Men vi er stadig vilde med det. Primært nytårmiddagen trender.

retnemt

Og så har danskerne også taget Coop, Irma.dk og de andre online supermarkeder til os. De digitale supermarkeder har stadig plads til at gøre tingene bedre. Markedet er stadig umodnet, men vi er bedøvende ligeglade, for de åbenlyse fordele har for længst løbet fra alle bagdelene. Den voksende købelyst betyder nemlig også at leveringspriserne minimeres og derfor kan fragtpriser ikke længere være en undskyldning for ikke at shoppe ind hos de digitale købmænd.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Hvad enten du er på skrump, er glutenfri, raw-fooder eller noget helt andet, så kan man købe det ved de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det udbud, der matcher dine behov. Og varehylderne bliver større og større. De digitale supermarkeder er jo ikke begrænset af fysisk plads, som et gammeldags supermarked. Mulighederne er populært sagt endeløse.

 

Levering til dørtrinnet

Hvis du ser bort fra de mindre øer, så er langt de fleste madfirmaer vareudbringende i hele landet. Derudover tilbyder de forskellige tjenester for at imødekomme, at din levering er problemfri og sikker. Med tør-is, præcis levering og madposer, så er man sikker på at få varerne sikkert frem. Og du skal ikke være hjemme når varebilen kommer. De kan bare sætte dem i din forhave, ved dørtrinnet eller få en nøgle og stille varerne indenfor. Du kan ved udvalgte udbydere bede dem stille madvarerne i dit køleskab mod betaling.

Mange danskere oplever desuden at bruge mindre ved at købe ind over nettet, da de går udenom ligegyldige køb, bæreposer, diesel til bilen og slagtilbud.

Tænker du at prøve det er der masser af konkrete fordele. Har du allerede købt hos nogle af dem, så er der mange gode introtilbud for helt nye kunder hos de andre madfirmaer.