Danskerne har udskiftet de normale dagligvarebutikker ud med de webbaserede. Der er faktisk mange gode ting ved at købe aftensmad over internettet. Mere end 22 procent af den danske beholkning gør i dag deres køb af dagligvarer via nettet. Hvis det fortsætter, så vil vi se mange flere normale butikker forsvinde de kommende år.

 

Hvorfor er det et hit?
I en tid, hvor tiden er en mangelvare, så er madvareindkøb og kokkerering nogle tidstyve. Det skal bogstavelig talt være nemt og hurtigt. Især madvareindkøb er forbundet med stress i en tidsknap hverdag, hvor arbejde, uddannelse, familie, styrketræning og hobby skal prioriteres. Af den årsag er det bare nemmere at lave sine indkøb i i lænestolen med få museklik og få det kørt til din hoveddør allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når man kigger på madselskaberne, så er især færdigpakkede måltidskasser blevet et hit. Allerførst kom til grøntsagskasser og frugtkasser Danmark, men de seneste år er sampakkede måltidskasser blevet en trend. Her får man leveret madvarer til alle ugens dage – 1 måltid per dag. derved minimerer man også madspild, fordi man ikke brænder inde med 7 rødløg eller lignende.

En lille tendens man ser i markedet er halvlavet aftensmad, som fås i ovnfaste fade, der blot skal opvarmes. Der er dog en begrænsning på leverancen i landet fra det køkken, hvor det er blevet lavet, pga. fødevarekontroller. Men vi elsker det. Især nytårsmaden er populær.

retnemt

Og så har danskerne også taget Osuma, Nemlig og de andre digitale supermarkeder til sig. De netbaserede supermarkeder har dog plads til at gøre tingene bedre. Branchen er stadig umodnet, men vi danskere er bedøvende ligeglade, for fordelene har for lang tid siden overhalet alle bagdelene. Den voksende købelyst betyder også at leveringsomkostningerne bliver mindre og derved kan dette ikke være en grund til ikke at shoppe ind hos de webbaserede supermarkeder.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på diæt, er glutenfri, raw-fooder eller noget 4., så kan du finde det ved de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det mad, der matcher dine behov. Og varehylderne bliver kun større. De digitale butikker er jo ikke begrænset på sammet måde af fysisk plads, som et normalt supermarked. Mulighederne er med andre ord ubegrænsede.

 

Levering til dørtrinnet

Hvis man ser bort fra de øer uden bro, så er langt de fleste af udbyderne vareudbringende i hele landet. Og de tilbyder forskellige muligheder for at tilgodese, at din leverance er bekvemt og af høj sikkerhed. Med køleposer, præcis levering og plastikkasser, så er man sikker på at få sine dagligvarer helskindet frem. Og du skal ikke være hjemme. fragtmanden kan stille varerne i din carport, ved dørtrinnet eller få en nøgle og stille varerne indenfor. Man kan ved udvalgte madfirmaer bede dem placere madvarerne i køkkenet for et mindre beløb.

Mange danskere oplever yderligere at spare penge ved at købe ind på internettet, da de slipper for impulskøb, bæreposer, diesel til bilen og nedsatte unødvendigheder.

Overvejer du at handle online er der ingen undskyldning. Har du allerede købt hos nogle af dem, så er der masser af gode starttilbud for nye kunder hos de andre madfirmaer.