Danskerne har skiftet de traditionelle supermarkeder ud med dem på internettet. Der er faktisk flere plusser ved at købe aftensmad via computeren. Mere end 22 % af de danske husstand gør i dag deres købmandsindkøb via nettet. Hvis dette fortsætter, så vil man se en stor andel af de normale butikker lukke og slukke de næste mange år.

 

Hvorfor er det et hit?
Nu til dags, hvor tid er en konstant mangelvare, så er det at handle og madtilberedning nogle at de hverdagsting som tager tid. Det skal derfor være ubesværligt. Specielt madindkøb er forbundet med stress i en hektisk dagligdag, hvor arbejde, efteruddannelse, venner, motion og fritidsinteresser skal prioriteres. Præcis derfor er det meget lettere at gøre indkøbene i sofaen med 22 click og få varerne leveret til din dør allerede dagen efter.

170717-Aarstiderne-930x180

Online supermarked next generation

Når man kigger på udbyderne, så er specielt færdigpakkede måltidskasser blevet en populær ting. Allerførst indtog grøntkasser og frugtkasser dansk madkultur, men de sidste år er klargjorte måltidskasser blevet et hit. Med disse får du sendt madvarer til 1 uge – Én madret per dag. Således minimerer vi også madspild, fordi vi ikke brænder inde med 7 avocadoer eller andet.

En svag tendens vi ser i markedet er forstegt middagsmad, som sælges i ovnfaste fade, der kun skal varmes. Der er en udfordring på leveringen i landet fra det madsted, hvor det er blevet forstegt, p.g.a. fødevarekontroller. Men vi tiljulber det. Primært maden til nytårsaften er populær.

retnemt

Og så har vi også taget Osuma, Nemlig og de andre digitale supermarkeder til sig. De webbaserede dagligvarebutikker har stadig rum til forbedringer. Branchen er stadig umoden, men vi danskere er bedøvende, for fordelene har for længe siden opvejet ulemperne. Den øgede købelyst betyder nemlig også at transportpriserne nedbringes og derved kan dette ikke længere være en årsag til ikke at handle ind hos de digitale dagligvarebutikker.

 

Spar tid og penge ved at købe ind i et online supermarked

Uanset om du er på kur, er allergiker, vegetar eller noget fjerde, så kan du købe det ved de mange udbydere af måltidskasser og online supermarked. Find det, der passer til dine ønsker. Og varehylderne bliver kun større. De digitale butikker er jo ikke udfordret af plads, som et normalt supermarked. Mulighederne er populært sagt endeløse.

 

Levering til hoveddøren

Hvis vi ser væk fra de små øer, så er langt de fleste af udbyderne vareudbringende i hele Danmark. Derudover tilbyder de forskellige services for at tilsikre, at din modtagelse af varerne er nem og sikker. Med frostposer, punktlig levering og madposer, så er du sikker på at få sine dagligvarer helskindet frem. Og du er ikke engang tvunget til at være i hjemmet. fragtmanden kan bare sætte varerne i din forhave, ved hoveddøren eller få en nøgle og sætte varerne ind. Man kan hos udvalgte udbydere bede dem putte varerne i dit køleskab mod betaling.

Mange oplever desuden at bruge mindre ved at købe ind online, da de går udenom impulskøb, bæreposer, benzin til bilen og tilbudsvarer.

Tænker du at komme i gang er der ingen undskyldning. Har du tidligere prøvet nogle af dem, så er der mange gode velkomsttilbud for nye kunder hos de andre madfirmaer.